OFK Beograd zvanično u Mozzart Bet Prvoj ligi Srbije, BSK se nije pojavio na Karaburmi

Vreme čitanja: 1min | sub. 03.06.23. | 18:10

Ekipa Sima Krunića u poslednjem kolu savlada ekipu iz Borče službenim rezultatom, pa je zvanično obezbedila promociju u drugoligaški rang srpskog fudbala

OFK Beograd je zvanično obezbedio plasman u Mozzart Bet Prvu ligu Srbije. Romantičari su bodove u poslednjem kolu obezbedili službenim rezultatom (3:0), pošto se BSK iz Borče nije pojavio na Omladinskom stadionu. Domaćin je na taj način došao do bodova koji su ga ostavili iznad drugoplasiranog Zemuna, pa je slavlje igrača i navijača OFK Beograda moglo da počne.

Početak današnje utakmice bio je zakazan za 17 časova. Sudije su zajedno sa domaćim fudbalerima izale na centar, posle čega je ubrzo proglašena službena pobeda OFK Beograda. Izostanak protivnika i borbe za bodove nije pokvario feštu koja je bila pripremljena na Karaburmi.

Izabrane vesti

OFK Beograd je sezonu okončao sa 19 pobeda, 10 remija i samo jednim porazom, koji je doživeo u trećem kolu protiv Sinđelića.

Ključno slavlje ekipa Sima Krunića ostvarila je u 27. kolu 13. maja u gostima Zemunu, direktnom konkurentu za promociju u Prvu ligu Srbije. Zemun je poslednje kolo dočekao sa istim brojem bodova kao i Romantičari, ali je OFK Beograd imao bolji međusobni skor (0:0, 1:0), zbog kojeg je na kraju prvi prošao kroz cilj u Srpskoj ligi Beograd.


tagovi

Mozzart Bet Prva liga SrbijeOFK BeogradBSK Borča

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara