Komentari na vest

Omladinci vide šansu: Engleska jeste favorit, ali bila je i Holandija, pa smo je izbacili

V

V V

pre gotovo 2 godine

Jel problem naći selektora koji ima znanje iskustva autoritet. Evo Krivokapić koji se pre 3 g dokazao vodeći nikad lošiju Vojvodinu i ostavio je u plej ofu je pre tog radio 3 g sa omladincim Vojvodine. Bio je i reprezentativac pre 20 godina. Takvi nam trebaju. Saša ilić je trebalo da bude selektor ove generacije a ima još odlični trenera i mlađih i starijih koji sigurno bolje znaju fudbal nego anonimus koji se tu napao pukim slučajem il skrivenom namerom nekih.. Zna se kojih. Oni koji na silu guraju mnogo lošije igrače da bi ih preko reprezentacija prodali. I tako 10 godina. Vreme je za Vreme znanja i pravde
C

CaleB pravi

pre gotovo 2 godine

Hajde deco, dobro je....zao mi je sto ovo moram da Vam kazem, ali mi smo Vas vec prezalili, jer kvaliteta tu nema...Lepo je sto se Vi i dalje necemu nadate, ali bez sistema i odbrane - nema fudbala.
D

Dex911

pre gotovo 2 godine

Ako budu igrali kao protiv Izraela, pogotovo odbrana, izgubice bar sa 5 golova razlike
A

Archie

pre gotovo 2 godine

Nisu deca kriva, njihov talenat je nesporan. Međutim ko je ovaj selektor Aleksandar Jović? Čime je zaslužio da vodi reprezentaciju? Šta je uradio u trenerskoj karijeri? Negde sam pročitao da mu je trenerski staž manji od ukupno 40 utakmica za 12 godina i da nijedan tim nije vodio duže od par meseci! Ista štela kao i zaboravljeni Zvonko Živković koji je vodio mladu reprezentaciju. Dobijaju posao na osnovu veza i poznanstva, a ne na osnovu kvaliteta i biografije. To je naš FSS.