Komentari na vest

Opšta rasprodaja u Sautemptonu i nastavak Bolijeve politike kupi sve što možeš: Čelsi ponudio 55.000.000 za Laviju

Marko Pavlovic

pre 8 meseci

Kako dobar posao radi Chelsea. Uh
p

pdk

pre 9 meseci

Da valjaju ovi ne bi ispali u cempionsip...pametnom dovoljno. Moze jedanigrac da je dobar, ajde dvojica. Ali oni prodafose sav skart, takvih lopatom mogu naci po Ligi 2 i u Italiji..
S

Snowman

pre 9 meseci

Ako je Roman bio mutan i ovi Arapi iz Sitija i PSG, ovaj dvojac Boli i Egbali dva najmutnija lika. Niko ne moze da me ubedi da su kupili Celzi da peru neki prljavi novac… Evo Celzi za sponzora dobija neku firmu koja je juce pokrenula veb sajt i Ig nalog nude im ugivor na 7.god 344 miliona funti sponzorstva…
E

Esex

pre 9 meseci

Ne brinite za sautempton,imaju jednu od najboljih akademija u egleskoj kao i skauting sluzbu...
D

DidierDrogba11

pre 9 meseci

Imali su, sad je pitanje. Ne razumijem ovaj potez nikako. Daj za Kaiseda 100mil i ćao. Onaj Ugučukve kojeg su potpisali nije ništa lošiji od Lavije koji je ispao s Sautemptonom u Čampionšip. A kad već toliko para ima, daj 150miliona za Kejna, znamo koliko je Levi alav na pare. Otkako su otjerali Romana, ili bolje rečeno opljačkali, ovo nije više taj prepoznatljivi Čelzi sa pravim igračima, muškom igrom, nego poluproizvodi i povrijeđeni talenti. Daj Bože da Džejms i Čilvel ostanu zdravi, ma sumnjam i u to.
4

46

pre 9 meseci

Ako uspeju da izotimaju i Kaiseda i Laviju onda... Jeste da je potrošeno mnogo novca, Boli kao novi gazda hoće da pokaže da želi da uloži u klub međutim nema baš neki stručni kadar koji se razume u fudbal kao što je imao gospodin Roman Abramovič. Svejedno mislim da na duže staze ovo ide u dobrom smeru, dosta igrača tek treba da se pokaže - Za Enca Fernandesa ne mogu da kažem da je promašaj jer ne može se očekivati da centralni vezni rešava utakmice, da je preplaćen jeste, videćemo ove sezone sada je okružen boljim saigračima i novim trenerom. Za Mudrika je ova sezona sad ili nikad, u predsezoni je igrao dobro, i na u21 prvenstvu za reprezentaciju, ako ne pokaže nešto sada u PL, metla. Kukurelja je promašaj, svejedno bolji od raspalog Markosa Alonsa, Fofana i Nkunku bolnica ... Ako se dobro integrišu novopridošlice u sastav mogu ove sezone do top4, a sledeće već da budu konkurentni za sve trofeje, mada iskreno ja ne verujem toliko u Poketina koji je uspeo sa PSG-om da ne osvoji francusku ligu 2020/2021 .
D

DidierDrogba11

pre 9 meseci

Slažem se sa svim osim za Alonsa, sjeti se samo koliko je golova dao i kakvih. Ovaj Kukurelja nije do koljena nijednom saigraču iz Čelzija. Bolji su i Čilvel, Hol i Matsen. Ali on je još tu jer je plaćen previše, kao Megvajer u UTD.
J

Jon

pre 9 meseci

Enzo, Lavia,Caicedo.. može li bolje trenutno? I nikako se ne smije zaboraviti Casadei, decko je wow.. Nakon turbulentnog razdoblja, malo po malo se slažu kockice.. buducnost je lijepa
D

Djalo

pre 9 meseci

Mora covek da opere pare.

JamesBond

pre 9 meseci

Je l znate vi koji konstantno to spominjete sta znači "pranje para"? Evo iz Krivičnog zakonika :"Ko izvrši konverziju ili prenos imovine, sa znanjem da ta imovina potiče od kriminalne delatnosti, u nameri da se prikrije ili lažno prikaže nezakonito poreklo imovine, ili prikrije ili lažno prikaže činjenice o imovini sa znanjem da ta imovina potiče od kriminalne delatnosti, ili stekne, drži ili koristi imovinu sa znanjem, u trenutku prijema, da ta imovina potiče od kriminalne delatnosti, kazniće se..." Za koje se to krivično delo uopšze sumnja da je gazda Čelsija izvršio?!
A

Azzu

pre 9 meseci

A Liverpool se cjenka za 5 miliona, a nemaju 2 poštena veznjaka. Nemaju zadnjeg veznog nikako. Kako loša transfer politika, da ne povjeruješ. Rekao bi da se radi o Željezničaru a ne tako ozbiljnom klubu.
M

MUFC 23MJ

pre 9 meseci

Liverpul daje 15 m manje od onog sto Sautempton zeli a Celzi daje 5 m manje ,no ovo ili ce naterati Liv da doda tih 15 m ali odmah ili ce Celzi u naredna 2,3 dana lagano zatvoriti ovaj transfer . Inace ima Liverpul zadnjeg veznog u vidu fenomenalnog spanskog reprezentativca Bajcetica ,ali im fale 3 stopera (samo VVD tu vredi ) i fali im desni i levi bek (Trent je za veznog reda,a Robertson ne lici vise na sebe) no trebace im i taj zadnji vezni ,i bas cudan prelazni rok Liv jer Mekalister i Sobozlaji jesu odlicni igraci ali nisu oni klasicni trkaci,Klopov tip,vise su plemeniti i znalci sa loptom,a videli smo da u Liv takvi bas i ne snalaze se dobor ,primer Alkantare koji je u najmanju ruku ispod svog nivoa a majstor je samo takav,no mozda Klop planira da promeni nacin igre,ne treba podceniti tog coveka,dokazan je i vrhunski trener ,samo je kazem iznenadio izborom igraca,vise mi lice dosadasnja pojacanja Liv na Pepov izbor nego na Klopov