Komentari na vest

Osimen odradio svoje, ali šta vredi kad je nigerijska odbrana raspuštena banda (VIDEO)

M

More..

pre 4 meseca

Ok im je tim za ACN. Za svetsko nista nece uraditi dok ne proizvedu golmana za ligu 5tice (citaj: Bono), kao i ostale Africke reprezentacije. Za ovo prvenstvo, gledajuci i kako su igrli na prethodnom, moraju igrati kvalitetnije kao tim, Glavni igraci za organizaciju igre su im Iwobi i Simon koji su maksimalno za klupu. JA ne znam kako Iwobi jos od Arsenala stalno igra prvu postavu, prvo u Evertonu a sad u Fulamu i stalno u Nigeriji, a bas nema nikakav uticaj na igru, stalno je covek u polu sansi, i nikada kada lopta dodje do njega ne zavrsi u golu.. Zakljucak, odbranu resiti sa dodatim Bassie-m umesto Iwobija, Lookman u vezu i umesto Simona ubaciti Iheanacha ili Chukwuezea (Ako pisem onako, amaterski, uz pivo pored trafike, kako bi im bilo najbolje..)
K

Kirikeš

pre 4 meseca

Osimen ne može sam, džaba kad niko osim njega ne uđe u šansu
G

Gosty

pre 4 meseca

Hrpa preplačenih manekena, nisu mogli ove amatere pobjediti. Mislili dovoljno je samo izaci na teren i pobjeda ce doci sama od sebe.
B

BigVlad

pre 4 meseca

Teška glupost od naslova. Osimen se ponaša kao rekreativac. Dve 100% šanse nije realizovao. O šutu na kraju utakmice koji je zavrsio u autu, ne vredi ni govoriti
A

Aaa11

pre 4 meseca

Je l gledaju ovi novinari utakmice ili samo napamet pisu? Osimen se ispromasivao i jedini krivac sto nisu pobijedili