Komentari na vest

Ostali najbolji u sezoni 2021/2022: Gavi, Kurtoa, Levandovski... Mančester Siti?!

P

PartizsnoviSrbi

pre preko 1 godinu

Gde je Semed Bazdar gde su Armini Djevreci? Gde je Adem Ljajic?
g

gost231

pre preko 1 godinu

Ma kakav crni gavi,najbolji mladi igrac je foden ili haland
g

gramatikanulaalirazumeteme

pre preko 1 godinu

Real osvohio Superkup La Ligu i Ligu Sampiona... a oni dodelili nagradu Cityu ! A pazi City je izgubio u FA Cupu od Liverpoola, EFL Cupu od West Hama i u Ligi Sampiona ih je Real izbacio. Kako i po cemu su oni mogli biti naj bolji ?!?! Cak i Premijer Ligu su u zadjem Kolu osvojili sa samo jednim bodom vise od Liverpoola. Gavi je prosls godine dobio sansu samo zato sto za Spansku Reprezetaciju i u Barceloni nisu imali sposobne igrace. Da je mali igracina,igracin je. Ali mislim da je Bellingham trebao da osvoji . Decko zamenik Kapitena u Dortmundu bik prosle godine sa 18 godina !
0

0_od_fudbala

pre preko 1 godinu

Gavi??? aaauuu covece.... Ne, ovde se vidi da se sve zivo podredjeno ovom kvazi igracima, i spanskim klubovima... Ne kazem, Benzi svaka cast, ali ovo ostalo...
D

Darko55

pre preko 1 godinu

Nemoj tako, Gavi je ubica... Ove sezone na 9 utakmica ni jedan jedini gol ni asistencija. Prosle sezone na 34 utakmice svega 2 gola i 5 asistencija. Neverovatan igrac (mozda na treningu). Sramotan izbor i nagrada.
x

xavi1111

pre preko 1 godinu

Vidim koliko znas loptu ;)..decko je kao zvrk tek.mu je 18god konstantan je u prvom timu, ko je to postigao 20 golova i 10 asistencija sa 18godina ? Fudbal nisu samo golovi i asistencije.
M

Milosiccikagicc

pre preko 1 godinu

Ljudska paiha funkcionise tako da se vise pamte golovi nego neke druge stvari. Kad vec spominjete cifre neke, pogledajte koliko kilometara pretrci decko od 18 godina, procente pasova, dobijenij duela, oduzetih lopti, uspesnih driblinga. Nemojte misliti da ste najpametniji, svi pratimo sport ali se ne razumemo svi u njega.
D

Darko55

pre preko 1 godinu

@xavi, naravno da fudbal nisu samo golovi i asistencije, ali momak igra centralnog veznog. Tvoj argument je da je standardan u prvom timu? Standardni su i Belingem i Musijala, sta s tim?
x

xavi1111

pre preko 1 godinu

@darko55 stariji su godinu dana :)..polako vidjecemo, ne kazem da je nesto joss, ali trenutno je zasluzio tu nagradu, ne znam stvarno ko bi drugi mogao da je dobije.
G

Gost2022

pre preko 1 godinu

Kakva kradja za Gavija.Belingem i Musijala a verovatno I Camavinga su vise od njega zasluzili ovu nagradu.Nagradu za najbolji klub ne bih cak ni da komentarisem.
l

lu2000

pre preko 1 godinu

Camavinga drvoseca nije pola utakmica odigrao on bolji od gavija ko sve danas pise komentar belingem precenjeni englez mozda je musiala mogao mada nije greska ni za gavia najlmadji debitant u istoriji spanske repke sa 17 godina starter barse
K

Kiker

pre preko 1 godinu

"precenjeni Englez" je glavni igrac jednog Dortmunda. Decko resava utakmice, bas kao i Musijala, za razliku od ovoga - dodavaca lopti prvom do sebe - sto je najmladji debitant i pritom starter. Mo's misliti, najmladji debitant i starter hahahaha
5

501

pre preko 1 godinu

eo ga opet ovaj lu2000, spoznao klinac barsu na fifi, i samo nesto melje. Pojma bre ti nemas dete
G

Gost007

pre preko 1 godinu

Kako ce biti kradja kad su glasali samo prethodni osvajaci Zlatne Lopte?Mora da je Laporta pistoljem svakom pretio ponaosob da glasaju za njega :D
x

xavi1111

pre preko 1 godinu

Svi su oni stariji..tako da jbga, a i kamavinga je odigrao 17minuta tako da nije imao sta da pokaze