Komentari na vest

Otkriće sezone: Arogantan, trči 33 km/h, glumi Lebrona, radio je za KFC i došao na Čolovu preporuku

G

Gosty

pre preko 2 godine

Kako pišu ovi sa Mozzarta, pa to je poezija, svaka čast.
J

Jonny11

pre preko 2 godine

Isti John Carew

Mr 007

pre preko 2 godine

Ok,dosao je iz manjeg kluba i ima odlicnu sezonu,postoji dosta takvih slucajeva. Fascinantan podatak je da je "mali" klub iz Portugala prodao samo 50% prava na igraca za 7 miliona evra+ 3 ,koja ce dobiti zbog bonusa. Zvezda bi ga prodala za 0 evra i 20% od narednog transfera,dok bi ga se Partizan resio za oprost dugova.

Dag and Red

pre preko 2 godine

Ali bukvalno, ne znam samo zasto ovoliko minusa
K

Kosta11

pre preko 2 godine

Mesaju se + i -
G

Gile Interista

pre preko 2 godine

Njjaci su mi ovi likovi koji se kao vade na neku pismenost a ovamo pucaju od muke zbog mojih komentara, jedan mi danas pise znas to se kaze ovako, a drugi se sad setio tacaka, sta ti znaci muka kad ne znas za sta da uhvatis na temu milana, i onda krenes ovako jadno, i onda si kao zadovljan, a ustvari pucas od muke na sve sto ja napisem za milan, vi ste m najjaci likovi koji ste ovde u skoli, a ne na poratlu sporta AHAHAHAHAHAHAHAHAHA
W

WanBi

pre preko 2 godine

Au druže. Pa ti si i na ovim vestima, koje nisu vezane za Inter. Imaš li neki posao, hobi, ideš li u školu ili samo sediš i tražiš vesti na kojima ćeš da pišeš komentare?
G

Gile Interista

pre preko 2 godine

Nemogu da citam ceo tekst mrzi me, ali sam procitao izjavu skoro na italiafootball da mu je ibra rekao, you are strong ovaj poceo da lomi kolenom proslavom kod gola u kamameru, a ibra ga odma zove u milan, svidja mu se arogancija i odma reci, you are strong, indirektno ga zove u milan takvim recima, da nije dao taj gol milanu sad se ne bi ni pisalo o njemu, a ibra se vec primio, covek je posato smejurija bruka se sve vise, sta sve nece da uradi da ojaca nekako ovaj bilancic, misli se ovaj kosta nesto malo, i onda hoce da se bore za titulu, :) u taj klub ko stavi devetku na ledja taj je reako zbogom golovima, to je prokletinja tamo ko stavi devetka na ledja u tom bilanu
G

Gost88

pre preko 2 godine

Jedine tačke u tekstu su na smajliju. xD
G

Gostinho

pre preko 2 godine

Читај, тако ћеш научити где иде тачка, где зарез, а и да се не могу пише одвојено.
G

Gostbza

pre preko 2 godine

Okaka je odlican napadac, da je los moze da prica samo onaj ko ga nije uzivo gledao a ja jesam vise od 5 puta. Jednostavno nikada nije dobio pravu sansu u Udinezeu plus je imao problema sa povredama.
A

Ajax

pre preko 2 godine

Ovo je Beto, druze...