""
""

Ovo je tiket vaših snova: MOZZART daje 50.000 dinara za hrabrost Tijane Dapčević

Vreme čitanja: 2min | sub. 28.01.17. | 10:17

Način na koji je tipovala poznata pevačica nikog nije ostavio ravnodušnim

Kao u pesmi „Ovo je zemlja mojih snova“, umalo da zapeva Tijana Dapčević u petak veče i da svoj hit preimenuje u - „Ovo je tiket mojih snova“. Poznata pevačica je, gostujući u redovnoj MOZZART-ovoj rubrici Humanitarni tiket, pokazala izuzetne kladilačke veštine i samo dva gola su joj nedostajala do fantastičnog dobitka od 45.981.795 dinara!

Dapčevićeva je pogodila šest od osam parova, međutiim, način na koji je gađala i pogodila dvojke na košarkaškim utakmicama Evorlige, Darušafaka - Žalgiris (kvota 3,90) i Barselona - Baskonija (3,05) nikog nije ostavio ravnodušnim. Uspešna je bila i u predviđanju ishoda susreta CSKA - Efes, Olimpijakos - Bamberg i Real Madrid - Olimpija (uglavnom ziceri), poznavanje košarke oplemenila kecom na fudbalskom susretu francuske Lige 1 Marselj - Monpelje (5:1), ali joj se nije dalo...

Izabrane vesti

Bila je blizu, jer su joj za dobitak nedostajala samo dva gola. Po jedan na susretima Šalke -Ajntraht (tipovala tačan rezultat 0:2, a gosti iz Frankfurta pri vođstvo 1:0 imali nekoliko sjajnih šansi i istrčavali kontre u završnici meča) i Osasuna - Malaga (tipovala tačan rezultat 1:2, a završeno je 1:1, uz napomenu da Malaga u prvom delu, dok je bilo 0:0, nije iskoristila jedanaesterac).

Komentari koji su, još dok su trajali susreti, stizali na račun tiketa Tijane Dapčević uglavnom su bili pozitivni i kako je pokazala i veštinu i hrabrost, Kompanija MOZZART je odlučila da donira 50.000 dinara Institutu za onkologiju i radiologiju, kome bi otišlo i projektovanih skoro 46.000.000 dinara, da je pevačica imala samo malo više sreće.


tagovi

sportsko klađenjeLUDI TIKEThumanitarni tiketbet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara