Komentari na vest

Ovo već liči na Bajern! Vezer pokoren pokerom, Kejn gol i asistencija na debiju (VIDEO)

n

nije

pre 9 meseci

mi se svidela narocito igra bajerna,moze to jos bolje,i mora,kimih mora bolje,brze da se oslobadja lopte,nonsalantno igra,opustio se mnogo,koman,musiala vise discipline mora,par samara da ne budu sebicni,mora da se zategne to jos da bi bili kao pre 3,4 godine
M

MSM

pre 9 meseci

prvi smo i tu ćemo i ostati.FC Bayern forever NO.1
A

Arnaut Cecen

pre 9 meseci

Tu treba cvrsta ruka da ovo sve lepo upakuje i poslozi ! I bila bi to timcina ! Imaju najjaci sastav na svetu a kolektivno su NULA !
N

Navijač Bajerna

pre 9 meseci

Želim Kejnu sve najbolje u Bajernu , zaslužio je... Imaće Bajern ove sezone dobre rezultate. Samo da promene trenera i sve će biti kako treba.
T

Tebrica

pre 9 meseci

Coman i Musiala mnogo bezobrazni. Soliraju do besvesti, imam utisak kad krenu u akciju da su u fazonu ILI JA DAJEM GOL ILI NIKO predriblaju odbranu, nadju prostor, ali nece da posalju loptu sanse nema. To vidim kao krivicu Tuchel-a. Dovedes igraca od 100.000.000 miliona i onda mu tvoja krila ne daju lopte uopste. Secam se kad je United doveo Van Persija, i u prvom poluvremenu niko mu nije poslao loptu. Ferguson im je izmedju ostalog u svlacionici rekao i : Sto smo doveli Persija ako necete da mu dajete loptu ON DAJE GOLOVE JEL TO JASNO? Posle toga svaka jei isla na njega ili Runija i dobijali su sve redom. Tuhela prosto niko ne slusa, osecam da bi mu Goretzka udario macolu za tako nesto, posto taj Goretzka ocigledno i igra samo na misice u svakom smislu te reci. Bajern je kao tim i kolektiv 0, a steta, mogli bi da budu fantasticni.
M

MSM

pre 9 meseci

ajde ne mlati gluposti
T

Tpb

pre 9 meseci

Kejn masterklasa,paklenu ekipu ima Bajern! Sane za sada igra nestvarno,nadam se da ce da nastavi u ovom ritmu,sta reci za Milera otac ovd igre...
q

qqq

pre 9 meseci

Druze proslu su pregazeni, ovo im je prva utakmica u ligi i ti napises za sada igraju nestvarno?
q

qwerty899

pre 9 meseci

Verder ej.
Z

ZzzRrr

pre 9 meseci

Realno, Kejn je u najtežoj ligi za igranje uvek bio u top3 strelaca. Bundes neće čovek da oseti, laganih 30+ u najavi
A

Aleksejko

pre 9 meseci

Mislim da Bajern osvaja titulu u Nemačkoj,ostali kandidati za tutulu su za nijansu slabiji. A u LS je Bajern preslab za neki veći rezultat, njihov maksimum je četvrtfinale.
@

@@@

pre 9 meseci

Smešno takmičenje.
d

deki maky

pre 9 meseci

Za ocekivati je da Kane ove sezone Rusi rekorde kao nekad Luka Toni recimo.. Da li ce biti ubojit kao Levandovski zavisi od krila..
S

Support Tuchel

pre 9 meseci

Gde su sada pljuvači Mr. Tuchela? Samo da g. Thomas Tuchel posloži kockice po svom ukusu i ima oba ekipa da delje! Idemo Mr. Tuchel pokaži svetu zašto si najbolji trener današnjice uz Pep Guardiola! Mi smo tu da te podržimo uvek!
m

mićo belkan

pre 9 meseci

Kapitam sarkazam. Bravo.
S

Saturn

pre 9 meseci

Posle nek mu igra za pehar Laimer pre Gorecke , ovaj Gorecka pohapsi decko sam ceo protivnicki tim , odbijaju se od njega kakav lajmer
Р

Република Српска

pre 9 meseci

Мислим да ове године Лајпциг осваја!
V

Vare

pre 9 meseci

Bajern će imati 25 bodova vise od lajociga na kraju.lajpcigu otisla 4 najbolja igraca
M

MUFC 23MJ

pre 9 meseci

Lajpcig vec sutra puca u Leverkuzenu
G

Gostgost

pre 9 meseci

Meni nekako deluje da uz standarne Bajern i Dortmund, ove godine Leverkuzen ulazi u borbu.
r

roni

pre 9 meseci

cita se veza

urosantonic359@gmail.com

pre 9 meseci

Samo Bajern i uvek Bajern ⚪🔴
n

nadrealnooo

pre 9 meseci

Ovakav igrac zaluzuje da igra u mega timu,sa tradicijom,u velikanu kakav je Bajern iz Minhena!!!Dosta je izgubio godina u raspalom Totrnhemu. Igrac koji je trebao ima 6,7 godina da bude u Bajernu,Realu,Barsi ,Junajtedu ili Liverpulu,Sitiju... Najbolje godine je bacio za raspali Totenhem.
m

mare grt

pre 9 meseci

Totenhem je godinama unazad ulagao velike pare i pokušavao da se probije u san vrh, nije baš da je igrao u nekom klubu srednjeg ranga bez ambicija. Pokušao je, ostao veran sve te godine, sad kad je jasno da je slaba vajda lepo otišao korak više.
B

Brko

pre 9 meseci

Tomas Miler je tata ove igre!