Komentari na vest

Partizan časti navijače: Besplatan ulaz na Čukarički

N

Nejbi

pre 6 meseci

Nije se Vazura umorio,to je bitno, ne daj se gubo!
S

Stekloko88

pre 6 meseci

Samo napred Partizan, borba do kraja!!!
M

Mudar potez

pre 6 meseci

Ako naplaćuju karte neće im niko doći.Veoma bitna utakmica gde Partizan može da kiksne otud i razmišljanje garniture da je bolje i da ne zarade a da ih bar bude poprilično na tribinama!
J

Jelenko P

pre 6 meseci

Dzaba besplatan ulaz kada Ostojini placenici ne smiju doci dok im on ne kaze.
N

Nabiti Hamdi

pre 6 meseci

Da novo ime promeni š i komentarišeš m.Severna Makedoniju navijam za Partizan da bespllatnu ullaznica podeliš lepo da navijač se raduje
K

Kg

pre 6 meseci

Ne može ni biti grobara jer oni ne postoje. Ugašeni su od strane Velje Radovca, mutavog i najurenih sa severa tako da vodite računa da pišete istinu. Izgleda da partizan ima puno para kada imaju luksuz da puštaju besplatno. Nema veze država samo sipa, 2 miliona evra ponovo za licencu. Što da se ne bahatiš kada se otima od naroda i daje franjevcima.
U

U dimu sve

pre 6 meseci

Biće tuče na ulazima kad se kapije zatvore zbog popunjenosti tribina a napolju ostane još 10-20 iljada ljudi. Tak oda, ljudi, pazite se suzavca i gumenih metaka kad krene policija da rasteruje tu masu, pazite se kamenica, baklji, raketa i topovskih udara kada masa krene da uzvraća.
U

U zavisti je sve

pre 6 meseci

Evropska i svetska stampa vec godinu dana pise o Grobarima, kao navijackim fenomenima. koji prate svoj klub sirom Evrope i ima ih vise nego sto ima i jedan klub NBA lige. Nikada se nije desilo da na utakmicama Evrolige primera radi u Minhenu u Audijevoj Areni ima vise Grobara nego navijaca Bayerna. Tako je bilo u Italiji,Francuskoj, Izraelu itd. itr. Cak je i CNN snimio emisiju FENOMEN GROBARI navijaci KK PARTIZAN. KK Barselona je kada je procenio da ce na utakmici u Barseloni biti vise navijaca Partizana nego domacih u sadejstvu sa policijom izdao proglas i zabranili su grobarima bojeci se toboze nereda da ne smiju doci na utakmicu nit se primaci dvorani u krugu 3 km.Pogledaj gospon Grobare na sinosnjoj utakmici sa Galatom, a koliko nas ima mozes na GOOGLU pogledati REZULTATE ANKETE nezavisnog i najtiraznijeg naseg dnevnog lista INFORMER, koja je trajala puna 2 meseca od 10.04.2023 do 09.06.2023 a Anketa je glasila ZA KOJI KLUB NAVIJATE.? Pogledaj to obavezno a na TV INFORMER JE bila specijalna emisija posvecena toj Anketi sa poznatim gostima iz oblasti sporta i nauke pa poslusaj sta normalni ljudi pricaju o svemu ovome.
D

DOKLE?

pre 6 meseci

Kad Partizan dobija novu upravu? Zašto je vazura i dalje u klubu? Planiraju li Grobari novi protest?
S

Sf

pre 6 meseci

Grobari ne mogu ništa da planiraju jer ne postoje, ugašeni su. Stop lažnom predstavljanju
J

Ja u gradu

pre 6 meseci

Podrška Duljaju i igračima zaslužili su. Igraju ibore se. Trba ih ispoštovati.
s

smesno.

pre 6 meseci

ko ce da gleda sklanjalicu
M

Mop

pre 6 meseci

Pa ti ces. Onda dodjes ovde i komentarises svaki aut, kontakt... i das svoje "strucno" misljenje. Naravno pod drugim nikom
s

sta reci

pre 6 meseci

bojkot se ponovo prekida?
a

ajmeee

pre 6 meseci

pa jel traje taj bojkot ili ne sta kazu?
M

Mop

pre 6 meseci

Procitas vest pa komentarises. Lepo za pismene pise da li traje bojkot