(© MN Press)
(© MN Press)

Partizan časti navijače: Besplatan ulaz na Čukarički

Vreme čitanja: 1min | pet. 10.11.23. | 12:34

Grobara neće biti, ali zato...

Skoro da se umorio Igor Duljaj uporno ponavljajući koliko igračima znači podrška sa tribina. I sami fudbaleri svaki put kad mogu osete potrebu da naglase vrednost svakog čoveka koji dođe da ih gleda uživo. Sad se u akciju omasovljenja na tribinama uključila i uprava Partizana, odlukom da ulaz na susret sa Čukaričkim bude besplatan.

Jasno je da ni to neće promeniti stav Grobara, koji bojkutuju utakmice u Humskoj, pod obrazloženjem da se neće pojaviti na južnoj tribini dok sadašnji rukovodioci ne napuste klub. Ostali dolaze. Nekad manje, nekad više, ali se na crno-beloj strani Topčiderskog brda nadaju da će u nedelju veče, od 19 sati, bito dovoljno da lidera na tabeli zu okviru 15. kola Mozzart Bet Superlige poguraju ka još jednoj pobedi.

Izabrane vesti

Uostalom, Parnom valjku dobro ide. Spojio je deset slavlja posle eliminacije sa evropske scene i to jeste pozivnicima onima koji veruju u bolje dane da uživo ide ekipu.

Kako su saopštili iz Humske, preuzimanje besplatnih ulaznica je moguće uz lični identifikacioni dokument u poslovnici Ticketlajna, u Tržnom centru „Novi Merkator“ tokom subote, od deset do 18 časova, kao i na blagajni stadiona Partizana, tokom nedelje od 14 do 19 sati. Za prethodno kupljene ulaznice, biće izvršen povraćaj novca.


 




tagovi

FK PartizanGrobariMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara