(©partizan.rs)
(©partizan.rs)

Partizan čeka žreb za Ligu šampiona, vrebaju Bajern, Inter, Barselona...

Vreme čitanja: 1min | sre. 13.12.23. | 18:02

Žreb za Ligu šampiona za mlade 19. decembra

Seniori Partizana su odavno razdužili evropske dresove, kratko su ih nosili ove sezone, ali zato omladinci čuvaju čast crno-belih.

Nade srpskog kluba su stigle do prolećne faze Lige šampiona, plasirale se u plej-of fazu, a sa kim će igrati u toj rundi saznaće na žrebu koji je zakazan za 19. decembar.

Izabrane vesti

Partizan je do ove runde došao kroz Stazu prvaka i to tako što je izbacio prvo Univerzitateu iz Krajove, a onda Šerif iz Tiraspolja. Na narednom stepeniku, prema propozicijama, crno-beli će igrati protiv jednog od osam drugoplasiranih timova iz grupne faze Lige šampiona.

A, u šeširu iz kojeg će doći Partizanov rival su: Bajern, Sevilja, Braga, Inter Milan, Atletiko Madrid, Borusija Dortmund, Red Bul Lajpcig i Barselona.

U plej-ofu igra se samo jedna utakmica i to na terenu ekipe koje je prošla kroz Put šampiona. A, to znači da će Partizan biti domaćin, ko god da mu dođe za rivala. Ta utakmica biće na programu 6. ili 7. februara.

Direktan prolaz u osminu finala obezbedili su pobednici grupa, a to su FK Kopenhagen, Lans, Real Madrid, Red Bul Salcburg, Fajenord, Milan, Mančester siti i Porto.

Trofej Lige šampiona za mlade prošle sezone osvojio je AZ Alkmar, koji je u finalu pobedio Hajduk iz Splita.


tagovi

FK PartizanLiga šampiona za mlade

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara