©AFP
©AFP

Partizan dobio ozbiljnu konkurenciju: Radoja pregovara sa Kadizom, prvi kontakti su bili uspešni

Vreme čitanja: 1min | sub. 06.08.22. | 12:47

Srpski vezista na meti Kadiza, koji ga vidi kao vrlo dobru slobodnu opciju na tržištu

Partizan je dobio ozbiljnu konkurenciju iz španske Primere za Nemanju Radoju. Kako pišu tamošnji mediji, Kadiz želi srpskog vezistu, a pregovori su započeli. Ono što ne ide u prilog crno-belima jeste to što se nadodi da su prvi kontakti okončani na pozitivan način. To bi moglo da znači da su obe strane zainteresovane za postizanje konačnog dogovora.

Španci navode u Kadizu Radoju vide kao vrlo dobru i interesantnu opciju na tržištu. Podsetimo, nekadašnji kapiten Vojvodine je slobodan igrač nakon što se početkom jula rastao sa Levanteom.

Izabrane vesti

Pre Partizana, Radoja je bio želja Valjadolica, ali pregovori nisu bili okončani na pozitivan način, iako je delovalo da bi tako moglo da bude.

Proteklih dana, prema pisanju Mozzart Sporta, ime Nemanje Radoje se pominjalo u Humskoj, gde su nekadašnjeg reprezentativca Srbije videli kao potencijalnog naslednika Saše Zdjelara.

Partizan na poziciji zadnjeg veznog ima Ljubomira Fejsu, kojeg zdravstveni problemi čine nepouzdanjim rešenjem za stručni štab crno-belih i mladog Kristijana Belića, koji je nedavno stigao i „bonus“ je igrač. Samim tim je preko potrebno da se dovede fudbaler koji će popuniti rupu koja ostaje odlaskom Zdjelara.

Radoja je u Španiji je od 2014. godine, kada je otišao iz Vojvodine u Seltu, u kojoj je najviše i igrao. Skupio je u dresu kluba iz Viga 146 mečeva, dok je za Levante za tri sezone odigrao 74 utakmica. U prošloj sezoni je 20 puta bio na terenu.



tagovi

Nemanja RadojaLetnji prelazni rok 2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara