(FK Partizan)
(FK Partizan)

Partizan je ranjiv: Opet primio gol, obavezno da dođe još jedan štoper

Vreme čitanja: 2min | sub. 22.07.23. | 20:14

Samed Baždar sa pozicije “desetke” strelac u remiju sa Metalcem iz Gornjeg MIlanovca - 1:1

Tamo gde je bio pre dve sedmice, tu je Partizan i sad, samo nekoliko dana pre početka novog šampionata. Ranjiv. Opet je pokazao da mu defanziva slaba tačka, još jednom je primio gol i u ne baš dobrom raspoloženju čeka ponedeljak, kad će prilikom žrebanja parova saznati raspored za predstojeću sezonu Mozzart Bet Superlige.

To takmičenje, kao i kasnije kvalifikacije za Ligu konferencije crno-beli čekaju u saznanju da gol mogu da prime maltene od bilo koga. Tako ih je na kapitulaciju primorao Metalac iz Gornjeg MIlanovca u poslednjoj kontrolnoj utakmici ovog leta - 1:1.

Izabrane vesti

Rezultat u pripremnom periodu nikad nije bitan, niti bi trebalo u “Zemuneku” da jadikuju što što nisu savladali člana Mozzart Bet Prve lige, ali bi morali da se zabrinu usled još jednog primljenog gola. Dva su bila od Bohemijansa, dva od Šturma, još jedan u susretu sa novosadskom Mladosti, pa sad i Metalcem... Nije dobro, što dodatno pojačava utisak da je sastavu Igora Duljaja potreban novi štoper. Makar jedan.

Ovoga puta u tandemu su dejstvovali Siniša Siničanin i Mateja Stjepanović (po vokaciji zadnji vezni, ali u nedostatku štopera je prekomandovan), po bokovima Marko Živković i Zlatan Šehović, svako od njih je predviđen za status rezervista kad krene sezona (osim Markovića) i taj sastav je pokleklao 15. minuta pre kraja kad je precizan za goste bio 19-godišnji Ognjen Luković.

Na taj način Partizan je propustio šansu da pobedom nagovesti ulazak u prvenstvo u dobrom ambijentu. Delovalo je da hoće, jer je u završnici prvog poluvremena Samed Baždar poentirao za vođstvo. Ako se zna da je mladi ofanzivac dejstvovao kao “desetka”, iza napadača Nemanje Nikolića, onda bi to moglo da nagovesti gde ga trener Duljaj vidi kad počne trka za bodove.

Dotad će crno-beli svakako dobiti jednog novajliju, pošto se u ponedeljak treninzima priključuje Aldo Kalulu, a radi se na dovođenju još jednog ofantzivca. Valjalo bi i štopera.

PRIJATELJSKA UTAKMICA

PARTIZAN - METALAC (GM) 1:1 (1:0)

/Baždar 42 - Luković 75/

Partizan: Popović (od 46. Stevanović) - Živković, Marković, Saničanin, Šehović - Kanute, Pantić - Severina, Baždar, Menig - Nikolić.

Metalac: Prmeović, Mijailović, Bulatović, Bačkulja, Jovičić, N. Milošević, Maksimović, Milinković, S. Milošević, Aleksić, S. Ilić. Igrali su još: Abel, Mina, Vujčić, Žakula, Marković, Savić, Luković, Brajan, Popović, Stanojević, V. Ilić.


tagovi

FK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara