Nemanja Radoja u duelu sa Eduardom Kamavingom (©AFP)
Nemanja Radoja u duelu sa Eduardom Kamavingom (©AFP)

Partizan razmišlja o Nemanji Radoji

Vreme čitanja: 2min | pet. 29.07.22. | 12:46

Internacionalac u Španiji je slobodan igrač

Otišao je Saša Zdjelar u Moskvu, postao je novi igrač CSKA, a Partizan je krenuo u potragu za novim igračem na poziciji zadnjeg veznog, koji će popuniti rupu odlaskom nekadašnjeg zlatnog orlića i ljubimca navijača Parnog valjka.

Najčešće ime koje se poslednjih dana pominje u Humskoj kao rešenje za zadnjeg veznog je Nemanja Radoja. Nekadašnji đak Vojvodine, dugogodišnji internacionalac u Španiji, koji se često u poslednje vreme dovodio u vezu sa domaćim klubovima, poslednji put zimus, kada ga je Crvena zvezda htela umesto Edmunda Ada.

Izabrane vesti

Tada nije bilo izvodljivo, ali Radoja je u međuvremenu postao slobodan igrač, pošto mu je istekao ugovor sa Levanteom, čiji je bio član u poslednje tri sezone. Iako se pominjalo ovog leta da je nadomak prelaska u nekoliko španskih klubova, a poslednji je Valjadolid, srpski vezista je i dalje bez ugovora i vaga ponude gde mu je najbolje za nastavak karijere.

Bio je Radoja navodno na korak od Valjadolida, ali španski mediji sada pišu da je Ljubičastima od igrača na toj poziciji bliži Gonzalo Eskalante iz Lacija, koji je proletos igrao u Alavesu kao pozajmljen igrač. Sada se pojavila informacija da bi ga Sampdorija dovela u Seriju A, ali nema još nikakvih konkretnih detalja.

Partizan na poziciji zadnjeg veznog ima Ljubomira Fejsu, kojeg zdravstveni problemi čine nepouzdanjim rešenjem za stručni štab crno-belih i mladog Kristijana Belića, koji je nedavno stigao i „bonus“ je igrač. Samim tim je preko potrebno da se dovede fudbaler koji će popuniti rupu koja ostaje odlaskom Zdjelara.

Crno-beli imaju rok do ponoći da licenciraju igrače za treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, s tim da jednog novog igrača mogu da “dodaju” i kasnije.

Radoja bi svakako bio pojačanje. U Španiji je od 2014. godine, kada je otišao iz Vojvodine u Seltu, u kojoj je najviše i igrao. Skupio je u dresu kluba iz Viga 146 mečeva, dok je za Levante za tri sezone odigrao 74 utakmica. U prošloj sezoni je 20 puta bio na terenu.


tagovi

Nemanja RadojaLetnji prelazni rok 2022FK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara