Komentari na vest

Partizan tempira formu u Sloveniji, Marko Nikolić potencijalni rival

Г

Гробар54

pre gotovo 3 godine

Клуб прво мора да промени управу,која ће видети ко ће да тренира Партизан!То све треба урадити брзо,јер прост, овако више не иде!Треба довести фудбалске људе,а избацити оне, који са фудбалом,појма немају!
U

Uzalud

pre gotovo 3 godine

Za ste se pripremaju???
D

Djovanela

pre gotovo 3 godine

Pogledajte ko govori o postenju.Obratite paznju. Kup Srbije: 05.04.2017. Vozdovac-Partizan 1:2 (1:0) Prvenstvo Srbije: 08.04.2017. Partizan-Radnik Surdulica 2:1 (0:1) 13.04.2017. Novi Pazar-Partizan 1:3 (1:0) 13.05.2017. Partizan-Vozdovac 2:1 (0:1). Dakle,majstori FK Postenja su u samo OSAM DANA tri utakmice uzastopno odigrali iz jedan u dva ili dva u jedan.Cetri puta u nesto vise od mesec dana. Dva puta sa Vozdovcem.
D

Dragan Z.

pre gotovo 3 godine

Brav, sine! Kreni sa arhivom od 1945-e na ovamo, šta li češ sve pronaći. Ljubi te dr. Terza.
v

vajdu

pre gotovo 3 godine

Hajde ne smaraj daj nešto novo, samo prepisuješ od drugih.... Idi proveri kontejnere.....
D

Dragan Z.

pre gotovo 3 godine

Idemooo Vazura, idemooo Vučela, može Partizan i gore od ovoga. Gurajte dok ne dođemo do dna!
Z

Zemunica

pre gotovo 3 godine

Mogu na pripreme u Banju Vrujci, za bolje i nisu.
D

Džabe ste krečili

pre gotovo 3 godine

Šta će ovo na vestima o Zvezdi?????? Šta me boli K. gde će jsd nk partizan na pripreme. A za šta se oni pripremaju. Smejurija.
J

Jok

pre gotovo 3 godine

Pripremaj se za gasenje nakon promene vlasti
V

Vuc

pre gotovo 3 godine

Jok@ Hahaha pa ti jos verujes u to. Zvezda je narod, Zvezda je Srbija, brend kod Srblja. Pre cete vi osvojiti LS nego sto ce Zvezda nestati. Dok je Srbije bice Zvezde kao sto je Dinamo Hrvatska ili Olimpijkos Grcka. Ne brini i sva opozicija u politici su Zvezdasi. Vecina predsednika politickih partija od Djilasa, Jeremica,Sapica do Obradovica,Sutanovca i Cede. Samo su Dacic i Ljajic vasi a oni nisu opozicija.
K

Kora

pre gotovo 3 godine

Jok@ Polako momak. Karma je kurva. Tako ste zeleli ranije isto bivsem prvaku Evrope i Sveta Zvezdi pa ste pred gasenjem vi iz Zagorske 32 a ne Zvezda. Ugasicete se od karme i zlobe a Zvezda je za Srbiju isto sto i Dinamo za Hrvatsku. Tako dok je tih drzava to su sampioni svojih zemalja.

Kas

pre gotovo 3 godine

Lepo je sto ste priznali i to tako da izgleda da se time ponosite Zvezda je sve uz svaku vlast uz svaki rezim.
G

Gost111

pre gotovo 3 godine

Hahahahahahahah ala lupetas, jel su to tvorzan i coki brojali koliko Srbije navija za zvezdu ? Vise od pola stanovnistva Srbije uopste i ne prati sport,neko je gladan,nekog ne interesuje,od ostalih 40% veliko pitanje je koliko uopste prati fudbal,mozda 25%,a od tih 25% pitanje je koliko prati klupski fudbal i koliko navija za zvezdu a koliko za druge klubove, tako da tih vasih 70% je mozda u najoptimisticnijim procenama 15% od ukupnog broja stanovnika Srbije.