Patriotski tiket
Patriotski tiket

PATRIOTSKI TIKET: Hajmo, Srbi!

Vreme čitanja: 1min | čet. 24.09.20. | 11:26

Za pojačanu kvotu 7,00

TSC je posle junačkog otpora FCSB-u ispao, Crvena zvezda čeka plej-of, a nadamo se da ćemo tamo imati još dva srpska predstavnika. Jer večeras igraju Partizan i Vojvodina, i jedni i drugi u Belgiji, crno-beli gostuju kod Šarlroe, novosadski crveno-beli u Liježu idu na Standard.

Po mišljenju odstera kladionice MOZZART, u oba meča, Belgijanci su favoriti. Šarlroa ne baš tako izražen sa kvotom 1,90, dok se kec u Liježu plaća s 1,50 što znači da se Voši ne daju baš velike šanse. Ali kvote su samo projekcija, teren je jedino merilo, a pravili su i Partizan i Voša mnogo veće podvige. Pa ako verujete u srpski klupski fudbal probajte da takav stav pretvorite i u čvrstu valutu.

Izabrane vesti

Čak nismo ni silili sa pobedama gostiju. Za danas smo vam pripremili PATRIOTSKI TIKET sa dve duple šanse X2. Dakle, dovoljno je da Partizan i Vojvodina ne izgube u regularnih 90 minuta utakmice.

U redovnoj ponudi ova dva tipa bi vam donela kvotu 4,82, samo danas ih u MOZZART kladionicama igrajte za okrulog sedam!

Sve što treba da uradite jeste da na bilo kom uplatno-isplatnom mestu MOZZART kladionica, do 19 sati, kažete da želite da odigrate TIKET 08.




tagovi

patriotski tiket

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara