Paunović među kandidatima za klupu Fehervara?

Vreme čitanja: 1min | uto. 15.02.22. | 20:29

Tako makar tvrde mađarske kolege...

Čini se da je pitanje trenutka kada će Veljko Paunović dobiti otkaz ili se sam povući sa mesta menadžera Redinga. Srpski stručnjak je bez pobede u Čempionšipu od 27. novembra, a na prethodnih osam utakmica njegov tim nanizao je isto toliko poraza. Tim sa stadiona Madejski tako je došao u situaciju da ukoliko izgubi od Piterboroa sklizne u zonu ispadanja.

Od toga koliko će još dugo izgurati na klupi Redinga mogao bi zavisi naredni posao Veljka Paunovića. Jer kako pišu mađarski mediji trener Fehervara Imre Sabič nalazi se pred smenom, a stručnjak koji je naše Orliće odveo na krov sveta na Mundijalitu na Novom Zelandu nalazi se u krugu kandidata da ga zameni.

Izabrane vesti

Ostaje pitanje koliko će još uprava trostrukog šampiona Mađarske imati strpljenja za Sabiča, pošto je usled tri poraza od početka drugog dela šampionata Fehervar sve dalje od pozicija što vode u Evropu iduće sezone. Odnosno da li će Paunović biti dostupan u trenutku kada Mađari krenu u završne pregovore s kandidatima za Sabičevog naslednika.

Kako bilo, u komšiliku se može čuti da je favorit za funkciju novog trebera Fehervara ipak nemački strateg Mihael Boris. On trenutno nema klub nakon otkaza u danskom Sonderiskeu.

U Mađarskoj ga dobro poznaju pošto je vodio tamošnjeg velikana MTK, mladu i omladinsku selekciju te zemlje.


tagovi

Veljko Paunović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara