Komentari na vest

Paunović među kandidatima za klupu Fehervara?

К

Косингас

pre oko 2 godine

Пауновић је од лета тренер Црвене звезде! Живи били, па видели.
G

Glatki

pre oko 2 godine

Svaki grobar vam to od srca želi.
S

Sf

pre oko 2 godine

Mislis tone ja partizaiu. Kod nas ne moze da dodje sve i da hoce a i ne uzimamo ispusene mustikle
k

kada je Krstajic trener

pre oko 2 godine

moze i Paunovic,on bar ima to zlato,i Dalic je tu isto... neka reding i madjari zamene trenere i vide na kraju sezone..
Z

Zvlat BG

pre oko 2 godine

Teško!
G

Glatki

pre oko 2 godine

Samo se pitam, ko i kada je Paunovića uopšte proglasio trenerom. Rezultati sa klincima nisu nikakvo merilo. Nemaš ti tu vremena da napraviš neke taktike sa napaljenim klincima. Jedino možeš da im daš to što im treba, da ih napališ. Da stvoriš neku hemiju i da je nekako održavaš do kraja šampionata. A o Paunovom trenerskom znanju je glupo i pričati. Čovek bio i ostao duvaljka. Biće najuren lagano, kao i iz Amerike što je bio. A i na tom prvenstvu sa klincima smo više puta nadigrani, i treba biti realan i reći da smo imali sreće koliko smo teški. Imali smo A.Živkovića i Rajkovića koji su igrali fudbal života i vukli ostale iako su sada za beton ligu obojica. Isto tako je i Drulović uzeo EP za mlade samo i isključivo jer je imao Mitra mašinu.
H

Hahshdhdhbdbab

pre oko 2 godine

Au druže, koliko si ti ogorčena osoba...
S

Sherlocked

pre oko 2 godine

A brate , pretera ga malo. Pa nisu oni igrali neki turnir u bloku ili letnji seoski turnir nego prvenstvo sveta. Posle prve utakmice kad je video gde gresi , odlicno je postavio svaku utakmicu , a to radi trener. I to dobar. Ne kao neki koji u mom klubu omiljenom i dalje prave iste greske pa forsiraju razne Zivkovice do iznemoglosti.
n

nije covek

pre oko 2 godine

uopste preterao cinjenica je da zivi vec 7 godina od tog jednog turnira za decu,koja u tom trenutku nisu ni bila dovoljno zrela da bi usvojila neke kompleksnije fudbalske instrukcije od onog tipa ajmo sada momci ovo je nasa sansa da se dokazemo
T

Taribo

pre oko 2 godine

Koliko je madjarska liga ispred nase, kako su nas pregazili zadnjih 5-6 godina. Otici ce u Feher a verovatno ni lud ne bi dosao u pfc... pa vi vidite gde je problem...
G

Ginola 14

pre oko 2 godine

Zašto bi se vratio u Srbiju? Da mu neki kriminalac koji u životu nije šutnuo loptu lupa šamare? Isto kao što su i očekivanja ljudi da neki Šolak ili Mandarić ulože pare u tom okruženju je ravna ideji da ti svoju platu daš na ruke prvoj osobi na koju naiđeš na ulici. Za početak, na izborima daj glas nekom ko je manje vezan za kojekakve Nevolje. To je neki početak, pa se možeš nadati da za nekih 20, 30, 40 godina na vlast dođe ekipa koja će definitivno pomesti smeće iz našeg fudbala umjesto da ih koriste za svoje prljave poslove.
G

Glatki

pre oko 2 godine

E moj Žinola, koliko ti mašiš poentu.
G

Gost ginola

pre oko 2 godine

objasnio
S

Sherlocked

pre oko 2 godine

@glatki - pa Ginola je u pravu , bas nista nije promasio.