Komentari na vest

Pavlović na terenu tri dana posle potpisa: Bazel me je silno želeo i u meni vidi budućnost

x

xaxaax

pre oko 2 godine

kako ce da kida iduce sezone u javoru :DDD
B

Benarrivo

pre oko 2 godine

Na momente izgleda odlicno : iznese loptu, presece, leva noga , odigra dobar pas .....onda napravi tako nelogican , nerezonski faul npr. na centru , za zatvor, zaleti se, lose proceni ....To u Ligama 5 se ne tolerise.( jos je stranac), zato su ga poslali na pozajmicu .Videcemo kako ce da se razvija.

Mile Stručnjak

pre oko 2 godine

O njegovoj igri znam samo ono što je pružio u reprezentaciji, što je sasvim solidno bilo, još ako se uzmu u obzir i godine, onda više nego odlično. Nije mi jasno zašto ne dobija veću šansu, dobro je ako je našao sredinu gde će biti standardan i gde će moći da napreduje, što zbog reprezentacije što zbog njega samog. Srećno :)
Z

Zaim

pre oko 2 godine

Nece se naigrati ni u Bazelu,za godinu dana eto ga u ,,hramu fudbala.To je krava koja daje 20 litara mleka i na kraju sve prospe nogom.
G

Genius

pre oko 2 godine

Naslovna slika je pobedila, photoshop level pro xD
a

autokomandić1312

pre oko 2 godine

Ovaj dečko od starta ima punu pažnju javnosti, meni kao nekome ko slabije prati Partizan se dovoljno dokazao u većini odigranih utakmica za reprezentaciju, vidi se klasa u njemu, jako je očigledno da ima mu*a i tako i igra, tako mlad, a siguran u sebe i to ne onako nadobudno već mangupski i drsko, nema šta, samo povrede da ga zaobiću i očekujem od njega da bude na ozbilj om nivou ako ga neko upregne kako valja, može biti daleko bolji od nekog Matipa ili tako nekog koga je sudbina pomilovala, a po njegovim transferima se čini da isključivo fudbalski razmišlja, samo jako druže doćiće tvojih 5 minuta, al' će trajati godinama.
c

cccc

pre oko 2 godine

Pre nekoliko nedelja gledam sastav Monaka i tražim tog dečka nema ga a nema ga ni na klupi. Guglam malo i nista ne sazna dobro je sad znam. Dečko otišao za 12 miliona € I sad se prebija po belom svetu, znaju i ti francuzi debelo promašiti.
G

Gostanko

pre oko 2 godine

Mozda 12 miliona dinara :-)

Gost17

pre oko 2 godine

Bilo je 12m sa bonusima koji nisu ostvareni. 10m bez bonusa, to je suma koja je plaćena. Imaš na transfermarketu tačne informacije. Ne znam čemu polemika oko igrača za koje postoje zvanične informacije.
T

To

pre oko 2 godine

To si
B

Bingole

pre oko 2 godine

A satro Monako dao za njega 10 miliona,predstavljali ga po nasim novinama kao najskuplje pojacanje u tom prelaznom roku.Nisu ga platili ni tri miliona smem da se kladim
G

Gost123

pre oko 2 godine

Vazura kaze da su ga prodali za 13 miliona, pre nekoliko dana je to izjavio... Sistem
Z

Zelena podloga

pre oko 2 godine

Ja ne mogu da razumem tipove kao sto si ti koji tvrdite da ga nije Partizan prodao 10 miliona. Mnogo gori igraci su prodavani i za vece pare. Nego mi nije jasna logika vase tvrdnje? Obicno funkcioneri u klubovima smanjuju cifru da bi se ugradili, recimo prikazu da su ga prodali 3 a prodali ga 5 i onda se utale sa ta 2 miliona. To postoji i tu ima logike. Ali ovo sto ti pricas to bi jedino radio mentalno zaostali covek a znamo da u Partizanu nisu takvi vec su lukavi i prepredeni. Ti tvrdis da su ga prodali za 3 miliona a javnosti rekli da je prodat za 10. Pa gde tu logike ima i zasto bi to radili ajde objasni mi molim te tu logiku? Znaci oni su ga prodali za tri a prikazali da su ga prodali za 10 i sada kada treba da se odradi finansijski izvestaj za kraj godine bice rupa od 7 miliona kapiras li ti to? I sada ce oni iz svog dzepa da daju 7 milona da pokriju to je li? Vazura i Vucela ce to da plate je li? Vidis li koliko je glupa i suluda tvoja prica. Nema nikakve logike. Logicnije je da su ga prodali recimo 13 a prikazali 10 i onda maznuli 3 miliona sto je vrlo moguce. Ali da neko uzme manje i pokaze vise to moras da budes opasno mentalno obolela osoba. Ocigledno si to klinac neki koji ne razume finansije i sta znace finansijski izvestaji i sta je budzet i sta je profit i sta je rashod. Nego te biju verovatno kompleksi zbog nesposobnosti Terze i Mrkele da posle dve LS i igranja u Evropi na prolece i osvajanja titula ne mozete da prodate igraca za vise od 5 miliona a Partizan nekoga za koga tvrdite da je drvo proda 10 miliona. To vas boli, boli vas svaki zaradjeni milion Partizana jer znate da je sa svakom zaradom Partizan dalje od gasanje a blize normalnom funkcuonisanju i zato vas svaki veci transfer boli. To da je on prodat za 10 miliona prvi su objavili francuski mediji i Monako, nasi su to zeleli da sakriju verovatno da peikazu manje da pokupe kajmak ali su im francuzi pokvarili posao. I ima Partizan bonus od njega tj plus 2 ili 3 miliona ako u prve dve sezone sakupi 40 utakmica i samo zato sto ne zele da plate bonus drze ga na klupi i salju na pozajmice. Jer je suludo drzati momka na klupi, momka koji dodje u reprezentaciji bude prvi izbor Piksija, protiv Portugala odigra vrhunski i onda dodje u Monako i sedi na klupi. E samo zato ne igra da ne bi morali da isplate bonus. A ti pukni. Ništa u životu uradio nisi.
J

Jole al pra i

pre oko 2 godine

Nije los.. Otiso balav u jak klub.. Kao vecina nasih.. I ugasi se.. Trebo si sinko odmah u bazel il tako neki osrednji klub koji igra redovno evropu.. Ma to trebaju svi ovi nasi balavci.. Koliko kod vam pricali kako je srbska liga velesila ker je 11 u evropi.. Lazu vas.. Mi smo go k... Prvo bazeli, sparte i genkovi pa onda top 5 lige.. Na kaljenje.. A i treba nam ovaj za katar.. Nema ko.. Vataj formu glodaru pa i da navijamo za tebe na zimu..
G

GostPa

pre oko 2 godine

OK, Monako je solidan fudbalski klub. Ali, nije Real Madrid. Ne vidim problem sto je presao u Monako iz Partizana i smatram da ima kvalitet i za Monako, a da uz rad moze da zaigra i u ozbiljnijem klubu. Za reprezentaciju je solidan, ume da kiksne, ali bi trebalo forsirati ga i stvoriti uigran tandem u odbrani.
M

Monterooo

pre oko 2 godine

U Monaku upriliceno manje slavlje ,resismo se i ovoga,koja francuska ,napadaci brzi jaki,znaju....ovo je po meri liga laganica,bez stresa jedino sto je bazel navikao da plasira igrace za ogromnu lovu jos od Salaha...ovde ce da se strpe
R

Rare

pre oko 2 godine

Dogodine u IMT.
V

Važi, brt

pre oko 2 godine

Ko je ovaj, brt? Hehehe
g

gost

pre oko 2 godine

To je decko koji je sa 20 godina jedan od najzasluznijih sto smo se plasirali na svetsko prvenstvo
G

Gosttt

pre oko 2 godine

to je decko koga su bunkerasi stvorili, pa onda otisao u monako gde nije igrao ali bio je standardan u reprezentaciji... imao je par kikseva i tu takodje ali imao je i neke dobre utakmice
@

@gost

pre oko 2 godine

Ajde druze ne preteruj, jedan od najzasluznijih??? Mlad je, perspektivan, konacno je nasao klub gde ce biti standardan i moci jos da napreduje... polako, ne lozi se da je u pitanju Nesta!