Plan Čukaričkog: Tri kontrolna meča do kraja meseca, pa selidba u Sloveniju

/ Izvor: mozzartsport.com
Jedna od provera i protiv ruske ekipe Krila Sovjetov
Plan Čukaričkog: Tri kontrolna meča do kraja meseca, pa selidba u Sloveniju
""

Nova sezona, novi početak i to bez trenera Nenada Lalatovića, koji je u Poljskoj na Evropskom prvenstvu za igrače do 21 godine.

Čukarički je upalio motore i počinje pripreme u Beogradu, gde će već 21. juna odigrati i prvu pripremnu utakmicu - protiv Dunava iz Starih Banovaca na terenima Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi. 

Tim sa Banovog brda će u narednim danima odigrati još dva kontrolna susreta. Već 24. ovog meseca protivnik je Bačka na terenu Dunava u Banovcima, dok je poslednja provera je četiri dana kasnije u Pazovi i to protiv ruskog drugoligaša Krila Sovjetov. 

Fudbaler Čukaričkog Asmir Kajević kaže da su igrači već tokom pauze dobili određen program rada i da su fizički spremni za jake treninge koji se rade na početku priprema.
„Kad je završena sezona imali smo odmor tri nedelje. Međutim, posle deset dana dobili smo program rada od stručnog štaba i to je već uvod u pripreme. Praktično smo deset dana baš odmorili i mogli sebi da damo oduška i po pitanju ishrane i vežbi. Drugi deo odmora smo se pridržavali programa koji smo dobili, vodili više računa o ishrani i radili vežbe snage“, pojasnio je Kajević.

Kako je dodao, ekipa na početnim pripremnim trenizima naporno radi i dosta trči.
„Sve se odvija po planu. Između treninga ručamo zajedno i trudimo se da iskoristimo dobre uslove koje imamo da što spremniji uđemo u naredno domaće prvenstvo. Ambicije su da se vratimo u vrh tabele“.

Iskusni 27-godišnji igrač kaže i da se uželeo terena i igre, zbog čega ga raduju pripremne utakmice, a osvrnuo se i na odlazak iz ekipe kapitena Igora Matića.
„Želim još da kažem da mi je bila čast što sam igrao sa Matketom, legendom Čukaričkog, koji je veliki igrač i ostavio je dubok trag u klubu. Bili smo saigrači godinu dana, on od predstojeće sezone neće biti na terenu, ali obećao je da će detaljno pratiti sve što radimo. Hvala mu što je pomagao savetima i svima nam bio primer kako treba da se ponašamo i radimo“.

Igor Matić (36) se pre nekoliko dana dogovorio sa predsednikom kluba Draganom Obradovićem da završi igračku karijeru u Čukaričkom, a o daljem angažmanu će uskoro razgovarati.

Čukarički se nakon priprema u Beogradu od 1. jula premešta u Sloveniju u Pohorje gde će ekipa za dve nedelje pored svakodnevih treninga odigrati još pet kontrolnih utakmica.

(FOTO: Star Sport)

×