Počela druga etapa popune Mozzart aviona za Katar: Dejan iz Valjeva ide na Srbija – Brazil

Vreme čitanja: 3min | sub. 03.09.22. | 14:39

Još 60 mesta je ostalo slobodno

Mozzart avion za Katar je krenuo sa popunom druge polovine!

Jedna „strana“ je popunjena krajem prošle sezone kada je 61 takmičar rezervisao svoje mesto u avionu za Dohu i na tribinama stadiona u Lusailu za meč Srbija – Brazil.

Izabrane vesti

Druga etapa takmičenja „Pogodi najveću kvotu“ u Mozzartu je krenula 1. septembra i očekujemo još 61 putnika na meč Orlova i Selesaa koji se igra 24. novembra. ’

Prvi koji je izvadio vizu za Katar je Dejan Ivanović (49) iz Valjeva.

On je 1. septembra na pet parova pogodio ukupnu kvotu 226 što se ispostavilo kao najveći pogodak tog dana u Srbiji. Pozvali smo ga da mu saopštimo i iznenadili ga...

Pozdrav Dejane. Čestitamo, dobili ste put u Katar i ulaznicu za meč Srbija – Brazil.

„Zezate ili stvarno?“, začuđeno odgovara Dejan Ivanović.

Ne zezamo...

„Ajde zovem vas za minut. Vozim sad“, nekako nepoverljivim glasom je rekao Dejan strepeći da je u pitanja kakva šala.

Posle pet minuta zvoni telefon, Dejan zove...

„Pa juče me je vaš menadžer Srba kontaktirao i uzeo mi broj telefona za svaki slučaj. Pojma nisam imao da je radi toga. Verovatno je hteo da bude iznenađenje. Ma ljudi je l to šala neka? Stvarno sam dobio put u Katar?“, i dalje proverava Valjevac.

Nije, nije Dejane. Pogodili ste prekjuče tiket sa najvećom kvotom.

„E stvarno ne znam šta da kažem... Ma naravno da mi je drago. I naravno da ću da iskoristim putovanje i odem u Katar da bodrim Orlove. Ceo život pratim sve sportove i navijam za reprezentaciju. Može li lepše od outakmice Srbija – Brazil?“.

Šta očekujete tamo

Biće 1:1. Sergej Milinković Savić je naš najbolji igrač ali Mitrović je nekako najkorisniji i najučinkovitiji pa očekujem da ga on da Brazilcima. A onda verujem da možemo do četvrtfinala. Imamo ekipu za to“, optimista je Dejan Ivanović.

A posle Dejana, još 60 mesta je ostalo u Mozzartovom avionu za Katar i još 60 ulaznica za okršaj Srbije i Brazila. Svakog dana će se taj broj smanjivati za po jednog takmičara. Do 31. oktobra, svaki dan imate šansu da i vi kao Dejan i još 61 učesnik iz prve faze osvojite put u Katar.

Uslov je da takmičar ima dobitan tiket sa najvećom pogođenom kvotom uz uslov od najmanje četiri para po tiketu i minimalnu pojedinačnu kvotu od 1,35. 

Ono što je najlepše: ne moraš da uzimaš godišnji odmor, ne moraš da brineš o džeparcu… Možeš u četvrtak 24. novembra da popiješ jutarnju kafu, odeš na aerodrom, odletiš do Dohe, pogledaš Orlove protiv legendarnih Karioka i već u petak 25. novembra da na svom omiljenom Mozzartovom uplatno-isplatnom mestu prepričavaš ekipi anegdote iz Katara.

A tu je i još jedno atraktivno takmičenje „Pogodi najduži tiket“. Ko od 1. do 18. septembra u vreme Evrobasketa pogodi tiket sa najviše parova osvojiće dodatnih 100.000 dinara i dobiti priliku da bira gde će da Mozzart renovira sportski teren.

Da, nagrade su toliko dobre da zaboraviš na redovne benefite u Mozzartu - najveće kvote na svetu, Happy Monday bonus, Het-trik bonus, najveće džekpotove na slot igrama… ali nemoj - jer u Mozzartu te sreća čeka iza svakog ćoška.

A i na svakom stadionu Srbiji, gde svakog vikenda na mečevima Mozzart Bet Superlige Mozzart Bet Prve lige možeš da očekuješ sjajne nagrade!


tagovi

pogodi najveću kvotuKatar2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara