Počela trka za novom hrvatskom zvezdom: PSŽ stao u red, Modrić ga predložio za naslednika u Realu

Vreme čitanja: 2min | uto. 07.06.22. | 13:36

Posledica odlične sezone Lovre Majera

Iza hrvatskog reprezentativca Lovra Majera je impresivna sezona u redovima Rena. Malo ko je očekivao da će po dolasku iz Dinama Zagreba (plaćen 12.000.000 evra) mladi vezista biti tako ubedljiv u Ligi 1. Bez perioda prilagođavanja uspeo je da se izbori za meso startera i impresionira. Postigao je šest golova i upisao osam asistencija.

Dovoljno da PSG obnovi interesovanje za Majera, ako je ono uopšte i prestajalo. Prema pisanju francuskih medija vezista Rena našao se na radaru novih članova sportskog sektora kluba iz Pariza. U konkurenciji su još Pol Pogba, potom Seko Fofana iz Lansa kao i Kazemiro.

Izabrane vesti

Zastupnika Lovre Majera, poznati hrvatski menadžer Endi Bara pričao je za hrvatski portal Germanijak o interesovanju za hrvatskog vezistu.

“U ovom trenutku ne mogu ništa više reći od činjenice da me ne iznenađuje interesovanje za Majera. Svi smo svedočili kakvu je sezonu Lovro imao iza sebe. Izabran je u idealnu ekipu lige u izboru L’Équipea, standardni je reprezentativac i igra fudbal na najvišom nivou. Ono što mogu reći kao njegov agent jeste da Majer ima čvrst ugovor s Renom još četiri godine i da je klub taj koji o svemu odlučuje”, rekao je Endi Bara za Germanijak.

Germanijak saznaje da postoje dve prepreke u realizaciji transfera. Trener Rena Bruno Genezio ne bi ga lako pustio iz kluba, posebno zbog ugovora koji važi do 2026. Drugi problem je činjenica da  PSG nije jedini klub koji je bacio oko na Majera.

Prema istim izvorima za Majera su zainteresovani Atletiko, Real i Lajpcig. Naime, Francuzi pišu da je Lovro već nekoliko meseci na radaru Kraljevskog kluba koji ga vidi kao idealnu zamenu za Luku Modrića u sezonama koje dolaze. Navodno je i sam Modrić dao zeleno svjetlo i pristanak da Majer bude njegov naslednik na Bernabeu.


tagovi

Lovro Majer

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara