Komentari na vest

Pohvale Juriću zbog Radonjićevog preporoda: On je bizaran dečko, mnogo je pio i nije spavao kod kuće

И

И

pre 8 meseci

Torino igra 3-4-2-1 (Muslinova formacija iz mandata u reprezentaciji) i Radonjic je taj levi polu-špic. On ima karakteristike sve za krilo, ali ne ume i ne zna da igra krilo. Samo se zabije uz liniju i gleda da pretrčava i onda pogrešan potez čak i kad prodje. Tako da je ovo pozicija za njega, da je bliže golu, definitivno, da ima veći prostor za kretnju i da nije opterećen defanzivom. Lepo mu je našao Jurić poziciju, ostalo zavisi od njega. Naći neki model u reprezentaciji da je on bliže golu, možda čak i da zameni Tadića, ako se pokaže da može da igra polu-špica, a čini mi se da može. Srbija ima veliki problem što je spora u napadu, Tadić-Vlahović-Mitrović nisu veoma brzi igrači, zbog čega odbrana Srbije mora da stoji visoko, što rezultira ogromnim brojem primljenih golova. Kad bi imali Radonjića napred, skroz bi to drugačije moglo da izgleda, jer bismo imali kontru, samim tim bi i odbrana stajala niže, što odgovara, jer je spora,troma, visoka i ne može da stoji visoko. Pozicija koju Radonjić igra trenutno u reprezentaciji, nema veze sa zdravom logikom. Ponavljam, čovek ne ume da igra ni krilo, a kamo li krilnog beka, gde su defanziva, čitanje igre, jaka kondicija i dobar centaršut važniji od brzine.
b

bratunga

pre 8 meseci

Radonjic je od malih nogu bio u losem drustvu . zna li neko sta je sa onim njegovim najboljim drugom Ivanom iz Niša ?

klipsch

pre 8 meseci

Zlatni dečko. Talentovana dileja...
S

Srdjan88

pre 8 meseci

Jurica za selektora 😁
Š

Škrabotina

pre 8 meseci

Pošto sam malo željan minusa valja se podvući da svi naši manekenčići igraju ko zmajevi za hrvatske trenere. Kostić, Gaćinović, Lazović, Radonjić, svi najbolji fudbal u životu s njihovim trenerima. Možda je vreme da Žuti zameni Piksija na klupi kao što je nekad na terenu?
M

Moj odgovor

pre 8 meseci

Hrvatska je jedina zadrzala Jugoslovensku skolu fudbala. I unapredili su je. Svi ostali, posebno ukljucujuci nas, smo poceli da izmisljamo nesto sto nije deo naseg mentaliteta a sve da bi se dodvorili zapadu, kao pratimo trendove. Ne tako davno, pokusali smo sa Italijanskom skolom fudbala - rezultat uzasan. Pa smo onda presli na Spanski model, cak jedno vreme umislili da znamo da igramo tika-taku. Rezultat je bio jos gori. Onda smo poceli da kombinujemo nesto izmedju. Jedino kod Antica smo imali upravo to - nas, tj Jugoslovenski stil fudbala - direktan fudbal, 4-4-2, sa transformacijom u 4-3-3 ili 5-3-2, izrazena dominacija u defanzivi i u prekidima, stabilnost na sredini, brzina po krilima, uigrane akcije. Nesto od toga se vrstilo kod Muslina sa 5-3-2 formacijom. Kod Piksija 3-6-1, ili tako nesto, pitaj Boga dragog sta igramo i sta pokusavamo da odigramo. Pogotovu od SP do danas. Partizan kod Duljaja igra kladionicu, nema tu fudbala. Skola Bata Djore - sto vise zadnjih veznih i sto sporije. Slucajno da se neko oznoji. O ostalim trenerima nasim bolje da ne pricam. Jedino vredno pomena su Paunovic, Ivic, Jokanovic, Nikolic, Milojevic i delimicno Stankovic koji mora pod hitno da sredi psihu. Ja bih Hrvate zamolio da dovedu instruktore u nase skole fudbala da objasne kako se prave igraci, pa kako se ubacuju u sistem, pa kako se razvijaju i prave rezultat.
Б

Бск

pre 8 meseci

Радоњић, Влаховић и Јовић. 3 највећа п.авијана у нашој репрезентацији. Понашање и говор тела, однос према дресу, ароганција, надменост, безобразлук, непоштовање саиграча и тренера, непоштовање навијача, афере, скандали, итд. Више бих волео да гледам и друголигашке играче него ове "звезде". Одувек смо имали коректне играче, некад боље некад мало слабије, али никад, сем код Антића, нисмо имали нормалну атмосферу у и око репрезентације. Разлог томе су управо и ове "звезде".
s

srka

pre 8 meseci

Vuk dlaku menja, ali ćud nikada! Proći će njega ovaj napad inteligencije vrlo brzo. Mator je da bi se sada menjao. To je samo trenutni bljesak.
h

hewhahah

pre 8 meseci

mator? hagagagahahaha
S

Satur

pre 8 meseci

Juric je tata svim nasim igracima .
N

Niški Betmen

pre 8 meseci

Odigra 2,3 utakmice dobro i odmah hvalospevi.. Zato nam je i fudbal tamo gde je trenutno..
I

Immobile

pre 8 meseci

To jeste istina, ali ovo što je igrao protiv Salernitane nestvarno. Lopta mu se lepila za noge, šta god je uradio bilo je fenomenalno. Radonjić je generalno jako, jako talentovan.Neki ljudi u njemu vide samo brzinu i jeste brz je, ali mnogo je eksplozivan. I to je jedan od onih igrača koji kada su raspoloženi mogu šta hoće, iz jednog dobrog solo prodora da reše utakmicu, kao što je rešio utakmicu protiv Đenove. Kao što je okrenuo Portugal na Marakani sa njegove asistencije smo stigli do 2:2... Sigurno da je mentalno tanak i da je to veliki problem i da ga to koči da bude na ozbiljnom nivou svaku utakmicu. Ali opet ovo što on igra u reprezentaciji nema veze sa njegovom prirodnom pozicijom, on je krilo primarno ili polušpic. Nikako ne može da bude spoljni ni u jednoj opciji, pre svega jer defanzivno nije obučen za tu poziciju. I Torino pod Jurićem igra sa 3 pozadi u formaciji 3-5-2 pa mu ne pada napamet da Radonjić bude spoljni.
P

Pjer

pre 8 meseci

Ludi Rax, a ono njegovo..fintira preko dana Salaha, a uvece klizeci starletama na Freestyler-u. Moj brat ludi!! Pamet u glavu brate i nastavi sa ovim igrama! Sportski pozdrav!
b

bratunga

pre 8 meseci

Kada ga vec toliko dobro poznajes ,znas li sta je sa njegovim drugarima iz Nisa ? Ivan i Aleksandar ?
I

I tako…

pre 8 meseci

A Ne tako davno se pisalo kako Jurić ne voli Radonjića na nacionalnoj osnovi , da samo gleda kako će ga poniziti , da mu neda igrati,drži ga na klupi ,zapravo da ga je namerno uveo kao rezervu i nakon 15min igre zamenio, a sve zato što je Jurić pravi ustaša koji mrzi Srbe…
B

BraTTTTT

pre 8 meseci

Kad je potonu fristajler decko se preporodio.