Komentari na vest

Poketino bez popusta iako je kup, Čelsi se prisetio kako se rutinski pobeđuje

4

46

pre 6 meseci

Poketino je do sada uradio koliko je do njega, ne najsjajnije ali je uradio bar nešto. Maltene ni u jednoj utakmici ove sezone nisu bili nadigrani, drže loptu, dobar posed, lako dolaze do šesnaesterca i onda tu dolazi do problema jer nemaju kome da daju završni pas ili nema ko da uputi dobar udarac ka golu, i onda naravno prime dva komada iz kontre i onda naravno " Čelsi se raspada, loši su, u krizi su, itd..." Sa krštenim napadačem bi sigurno bili među prvih 7, kad već imaju toliko para, da istresu za Osimena ili Tonija, ne pada mi niko treći ko je "razbijač" kao što je rekao autor teksta. A baš im to treba.
t

the

pre 6 meseci

Možda na kraju osvoje ovaj miki maus kup. Tako jedino mogu u Evropu, kroz ligu nikako.
V

Veljko9

pre 6 meseci

Zasto ovaj Poketino ne pusti Petrovica jednu tekmu covece..
I

Ivan FCRS

pre 6 meseci

Da bar ima pokrice za to, nego primaju 2 gola po mecu u proseku u PL. Promeni sve igrace sto ima, a onaj ostane da brani...
s

srpskabriga

pre 6 meseci

A da nije taj petrovic nas,sumnjam da bi obojicu bila briga. 80% klubova prima i visr golova pa me ronite suze.
D

Deniz

pre 6 meseci

Na kraju ispade Sterling pojačanje hahah
L

Lignjoslavov plankton

pre 6 meseci

Čelzi toplo-hladno, ali igra spora, premlade su igrace doveli i previse njih... mora napadac u januaru, inace nista od prvih 6 u Engleskoj
S

Sivonja iz RS

pre 6 meseci

Koliko je loš Chelsea, nema 3 igrača da valjaju... ali ima i gori ManUtd na primjer, bruka i sramota. Arsenal precjenjena ekipa. Siti je miljama ispred svih trenutno.
D

DidierDrogba11

pre 6 meseci

Jedini igrač za kojeg se može reći da je pojačao Čelzi je Palmer. Ostalo su veliki upitnici. Vidi se da nije toliko ni do trenera više, iako ni on nije kalibar vrhunskog evropskog tima. Da je bila jača ekipa, opet bi Čelzi izgubio. Bez obzira na potrošene pare, moraće se kupiti napadač i još neko ofanzivniji, jer ni Championship nije daleko. Mislim da je Lester bolja ekipa od Čelzija trenutno.