Komentari na vest

Potez vredan svakog poštovanja: Neka nude koliko hoće, dao sam reč, idem kući

B

Bar Kohba

pre oko 2 godine

Zbog ovakvih igraca i volim fudbal. Maradona je uzdigao prosecni Napoli, a mogao je gde je hteo. Akinfejev je bio najjaci golman, a citavu karijeru ostao u CSK, govorio je bolje biti kralj Moskve, nego rezerva u Mancesteru ili Londonu, pa Toti princ Rima, Dzerard dete Liverpula. Milos Ninkovic je dosao u zaduzenu Zvezdu na vrhuncu karijere i vratio titulu. Blascikovski je spasio Vislu, kupio tim, davao plate, mogao je do penzije lagano da igra Bundes ligu, ali je isao logikom Visla mi je sve dala, mogu i ja minimum da joj vratim. Bajkovic je govorio igrao bih u Zvezdi bez para za stan i hranu. Lukareli je bio top napadac, ali je obozavao maleni Livorno. Bufon je igrao drugu ligu sa Juventusom u momentu kada je bio najbolji golman sveta. Trezege je dosao iz Juvea kao top napadac u maleni Herkules, Henrik Larson je godinama bio kralj Seltika, Tadic je izabrao Ajax pored Bajerna i Milana, mnogo je dobrih primera koji izdizu fudbal iznad sminke, love i foliranja.
U

Uo

pre oko 2 godine

Au, svaka cast. Ovaj decko bi imao mesta u 23 igraca svakog kluba na svetu. Ovako je nekada bilo, igraci ciji je realan kvalitet bio da sede na klupi u Realu, Barsi i ostalim najjacim klubovima i igraju u nekoj rotaciji, oni su cesto igrali u manjim klubovima i onda je fudbal bio fenomenalan. Zamislite kakva je tragedija da Alan Sirer bude na klupi, jer je otisao u klub gde je spic Zuba Ronaldo. E to je danas. Jaki klubovi po 25 dobrih igraca. Zato me ovo odusevilo.
S

Shearer

pre oko 2 godine

Lupas bezveze , decko prosjecan stoper, ni u jednom top klubu ne bi bio u prvih 11. Treba biti realan, svaka mu cast za ovaj korak al ocito je izabrao tamo gdje ce igrati i biti vazna karika sto je sasvim legitimno. Ovo drugo sto si rekao za shearera i zubu ronalda isto ne pije vodu, svaki igrac zeli igrati u najboljim klubovima da vidi koliko je dobar, jedan Hazard je bio medju top 10, ako ne i top 5 u trenutku prelaska u Real i propao, takoder onaj put Kaka kao osvajac Zlatne lopte, jednostavno u glavama sportasa uvijek postoji nesto vise od samo novca, taj prestiz da se natjeces sa najboljima i da vidis koliko si dobar? Zasto se extra talentirana djeca uvijek guraju u visu kategoriju, a ne igraju sa svojim vrsnjacima i nabijaju statistiku? Da napreduju i da vide svoje krajnje mogucnosti ...
k

kakoe

pre oko 2 godine

@Shearer Batice covek je u prvoj recenici napisao da bi imao mesta medju 23 igraca u bilo kom klubu, niko nije pominjao prvih 11. Problem je sto si toliko pglu da ne mozes da vidis sta pise u prvoj recenici njegovog komentara, a prosipas pamet.
F

FM

pre oko 2 godine

Nemci sledece godine 5 timova u LS. Frajburg i Bajer pobedjuju u 33. kolu, Bajer obezbedjuje LS i pusta Frajburg poslednje kolo. Lajpcig Frankfurt finale LE.

Немања Земун

pre oko 2 godine

Kidaju bubasvabe 😉