Šehović, zajedno sa Markovićem, Đerlekom i Ostojićem
Šehović, zajedno sa Markovićem, Đerlekom i Ostojićem

Potpisano: Šehović je profi

Vreme čitanja: 1min | uto. 10.07.18. | 15:24

Ugovor do 2021.

Još jedan potpis u Humskoj ulici. Ovoga puta, pojačanje je stiglo iz sopstvenih resursa. Mladi Zlatan Šehović ozvaničio je saradnju sa Partizanom i ušao u red profesionalaca.

Talentovani levi bek, koji je impresionirao stručni štab tokom pripremnog peiroda, dosad je bio vezan stipendijskim ugovorom za osvajača Kupa Srbije, da bi danas, u skladu s najavama, potpisao profesionalni. S obzirom da je i dalje maloletan, svečani čin je upriličen u prisustvu roditelja, a saradnja je ozvaničena do juna 2021. Već 8. avgusta, čim napuni 18 godina, ukazaće se mogućnost da ugovor bude produžen za još dve sezone, do 2023.

Izabrane vesti

Šehović sa roditeljima u Humskoj

Na taj način, Zlatan Šehović je nagrađen za odlične partije u Sloveniji i profesionalni rad, započet još u mlađim kategorijama. Reč je o fudbaleru koji je pre sedam godina stigao u Partizan i sve vreme radio i usavršavao se pod nadzorom trenera Milana Ristića, sada u ulozi šefa stručnog štaba Teleoptika, kod koga se profilisao minule sezone na terenima Prve lige Srbije.

Priliku da debituje u dresu crno-belih dobiće već u četvrtak, u Nikšiću, na gostovanju Parnog valjka Rudaru iz Pljevalja, u okviru prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

FOTO: Star sport, MOZZART Sport


tagovi

Zlatan ŠehovićLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara