Gol Salme Paraljuelo (Barselona Ž.) protiv Brana
Gol Salme Paraljuelo (Barselona Ž.) protiv Brana

PREDLOZZI I TIPOVANJA (četvrtak): Vuče na “petardu” u Barseloni

Vreme čitanja: 1min | čet. 28.03.24. | 11:39

Pročitajte nekoliko predloga za 28. mart…


NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA W | 18:45
Barcelona W - Brann W
ID: 7989219


Devojke iz Barselone igraju fenomenalno, ne samo u Evropi, nego i u domaćim takmičenjima, u kojima su izuzetno efikasne. Jasno vam je da kec neće izostati - najzad, slavile su i u prvoj utakmici sa 2:1. Kec je sigurica, ali ne plaća mnogo pa tipujte na 5+, sasvim je realno.



Ukupno golova

Tip: 5+ (1.8)
Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA W | 21:00
PSG W - Hacken W
ID: 7989220


I u drugom susretu Lige šampiona za dame kec nema alternativu, što ponovo znači da je kvota na njega premala. U prvoj utakmici devojke iz Pariza slavile su sa 2:1, a naša današnja preporuka je kombinacija keca i 2-4. Ukoliko baš želite veću kvotu, pokušajte sa golom manje.



Mozzart kombinazzije

Tip: 1&2-4 (1.78)
Fiksevi dana
HRVATSKA 2 | 15:30
Bijelo Brdo - Radnik S.
ID: 7989124


Ako pogledate na tabelu Druge lige Hrvatske verovatno će vam naš predlog delovati neobično pošto se domaći nalaze na pretposlednjoj poziciji, dok su njihovi rivali četvrti. Međutim, Bijelo Brdo vezalo je dve pobede, dok gosti ne mogu da se pohvale formom, pa odigrajte keca.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.87)
Fiksevi dana
ITALIJA 3 A | 20:45
Padova - Pergolettese
ID: 7987585


Kec na ovoj utakmici jedna je od sigurica dana. Padova je druga na tabeli, istina, sa čak 12 bodova manje od vodeće Mantove, dok je protivnik u opasnoj zoni. Njihovi prethodni okršaji bili su neefikasni, pa isto očekujemo i od ovog, ali ipak vam sugerišemo da gađate ishod.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.42)
Vredi probati
HRVATSKA 2 | 15:30
Dugopolje - Dubrava
ID: 7989123

I jedni i drugi odavno nižu loše rezultate. Domaći su vezali sedam kola bez pobede (poslednju su zabeležili još krajem novembra), dok su njihovi protivnici slavili pre desetak dana u Osijeku. Ipak, to nije dovoljno da vam preporučimo da tipujete na goste, pokušajte s kecom.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.2)
Vredi probati
ITALIJA 3 B | 20:30
Carrarese - Perugia
ID: 7987588


Ovo bi mogao da bude prilično neizvestan okršaj jer protivnike razdvajaju svega dva boda, koliko domaći imaju više u odnosu na Peruđu. Karareze ne zna za poraz još od sredine januara, ali u poslednje vreme često beleži nerešene rezultate. Ipak, usudićemo se da predložimo keca.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.9)
Vredi probati
ITALIJA 3 B | 20:45
Fermana - Rimini
ID: 7987584


Konačno jedna utakmica u današnjoj ponudi na kojoj nam dvojka deluje kao najrealniji ishod, mada moramo da priznamo da je naš izbor više zasnovan na činjenici da je domaćin poslednji na tabeli, nego na partijama koje pruža Rimini. Ukoliko sumnjate, probajte sa malo pogodaka.


 



Konačan ishod

Tip: 2 (2)
Za izbegavanje
ITALIJA 3 C | 20:45
Catania - Giugliano Calcio 1928
ID: 7987587


Iako kvote tvrde drugačije, mi uopšte ne vidimo keca na ovoj utakmici. Katanija je malo iznad zone ispadanja, a od početka marta zabeležila je samo jednu pobedu. Njen protivnik ima deset bodova više i minulih sedmica navijači ne mogu da mu zamere na partijama koje pruža.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.58)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara