Robert Levandovski i Jamin Džamal (©Reuters)
Robert Levandovski i Jamin Džamal (©Reuters)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (ponedeljak): Uz Barsu se kombinuje, a Đenova zaobilazi

Vreme čitanja: 1min | pon. 29.04.24. | 11:15

Pročitajte nekoliko predloga za 29. april…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Ako igraš preko veba, otvara ti se šansa da ostvariš "NAVIJAČKI SAN". Da ponovimo, za nedeljnog pobednika spremne su povratne avionske karte, smeštaj, karte za utakmicu, džeparac, a najbolje od svega je što na putovanje možeš da povedeš još jednu osobu. Koji je tvoj navijački san? Da li maštaš o tome da gledaš Milan na San Siru, Barsu na Nou Kampu, PSŽ na Parku prinčeva? Izvoli, dokaži se!

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
ŠPANIJA 1 | 21:00
Barcelona - Valencia
ID: 8063151

Meč za Barselonu stiže posle poraza od Real Madrida, dok se Valensija i dalje bori za mesto koje vodi u Ligu Konferencija. Betis trenutno ima bod više na sedmom mestu. Ne verujemo u omašku Barselone, ali malo je verovatan i remi, odnosno utakmica nalik onoj prošloj na kojoj je par odigrao za konačnih 1:1. Kombinovaćemo, ali ne uz previše golova. Pogoci su tu tek da začine stvar.



Mozzart kombinazzije

Tip: 1&2+ (1.6)
Fiksevi dana
ENGLESKA 2 | 21:00
Preston - Leicester
ID: 8063507

Lester je već obezbedio plasman u Premijer ligu pa utakmica neće biti zanimljiva sa takmičarskog aspekta, a i Preston je tek na 10. mestu na tabeli. Uloge favorita su jasne, ali ostaje zanimljivo da vidimo koliko će ozbiljno gosti zaigrati na ovom meču. Nećemo da preterujemo, jer smatramo da je dvojka realna i opravdana kao tip na ovom paru.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.6)
Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 20:45
Genoa - Cagliari
ID: 8063249

Razmišljati o kecu, a ne uzeti u obzir ujednačenost ekipa, te česte X izlete i jednih i drugih bilo i više nego neodgovorno. Jesu kvote solidne za ovakav konačan ishod, ali treba znati da Đenova meč para nije dobila pune dve godine. Pošto pobeda ni jednoj strani ne može doneti naročit benefit, mi se odlučujemo za manevar izbegavanja. U svakom slučaju, što je sigurno, sigurno je.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.35)
Vredi probati
TURSKA 1 | 19:00
Karagumruk - Antalya
ID: 8063171

Domaćin se bori grčevito za opstanak u turskoj Superligi, pošto na pet kola do završetka sezone ima isti broj bodova kao i Hataj, dok prvi iznad crte Gazijantep ima bod više od ova dva tima. Ono što bi u današnjem susretu moglo da pobogne Karagumruku jeste činjenice da će igrati protiv nezainteresovane Antalije. Idemo na jedan sasvim realan pokušaj.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.92)
Vredi probati
RUSIJA 1 | 18:45
Rostov - Orenburg
ID: 8063009

Šta mislite o najskupljem kecu u svetu betinga? Ne verujemo da će Rostov mariti za nasušnu potrebu Orenburga za opstankom. To jednostavno nije manir domaćina, koji dočekuje Orenburg koji je tri puta vezano poražen. Ono što je bitno reći, odnosi se na dva uzastopna remija na mečevima para. Nadamo se da jzakon verovatnoće neće dozvoliti da nam se ponovi ista situacija, pa pokušavamo sa jedinicom.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.1)
Fiksevi dana
RUSIJA 1 | 12:00
Krylya Sovetov - Krasnodar
ID: 8063030

Još pet kola ostalo je završetka sezone u Premijer ligi Rusije, a Zenit je lider sa bodom više od Krasnodara. Peterburžani imaju sve u svojim rukama u trci za novu titulu, a da bi iole mogao nečemu da se nada (to jest bar jednom kiksu Zenita), Krasnodar će morati da pobedi na svih pet svojih utakmica, uključujući i današnje gostovanje Krila Sovjetovu.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.2)
Fiksevi dana
DANSKA 1 - PLAY OFF | 19:00
Silkeborg - Midtjylland
ID: 8063552

Brendbi je lider sa tri boda više od Mitjilanda, a da bi ostao u trci za titulu, tim iz Herninga mora da trijumfuje na gostovanju Silkeborgu, ekipi koja jeste šesta na tabeli, ali je devet uzastopnih prvenstvenih utakmica bez pobede, to jest od decembra. Po nama je ovo poprilično ralna dvojka. Igramo je i predlažemo kao optimalan izbor za ovaj meč.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.8)
Fiksevi dana
EGIPAT 1 | 18:00
Ceramica Cleopatra - Pharco
ID: 8063732

U poslednja četiri okršaja Keramike Kleopatre i Farka nijednom nismo dobili pobednika. Dvaput je bilo 1:1, jednom 0:0, a u oktobru prošle godine na poslednjem njihovom susretu 2:2. Kleopatra je posle 19 minuta vodila sa 2:0, ali je već do kraja prvog poluvremena ispustila prednost. Ako negde treba da se prekine nit tradicije, to je na ovom meču sa koga povlačimo tip jedan.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.9)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara