Vitinja (PSŽ) i Niklas Filkrug (Dortmund)
Vitinja (PSŽ) i Niklas Filkrug (Dortmund)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): Duel Dortmunda i PSŽ-a obećava golove

Vreme čitanja: 1min | sre. 01.05.24. | 11:34

Pročitajte nekoliko predloga za 1. maj…


NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


 


Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Dortmund - PSG
ID: 8072604


Pari Sen Žermen je prebrinuo prvenstvene brige i kao šampion Francuske ulazi u ovaj meč. Dortmund je tek peti na tabeli Bundeslige i fudbalerima je fokus podeljen na dva fronta. Sveci bi to morali da iskoriste da zabeleže povoljan ishod, ali za vas je bolje da probate sa GG3+.



Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (1.7)
Fiksevi dana
AUSTRIJA - KUP | 17:00
Sturm - Rapid
ID: 8073052


Ovo je repriza prošlosezonskog finala, u kojem je Šturm trijumfovao sa 2:0. Očekujemo da se istorija ponovi i što se tiče ishoda - u minulih desetak dana momci iz Graca dvaput su dobili Rapid u prvenstvu - i što se tiče golova (2-3). Ako vam je kvota na keca mala, kombinujte.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.9)
Fiksevi dana
ŠVEDSKA - KUP | 14:00
Malmo - Djurgarden
ID: 8072893


Bez obzira na ishod njihovog ligaškog duela minulog četvrtka, a Malme je slavio sa 1:0 domaćin je veliki favorit jer ne samo da je rekorder po broju osvojenih kupova, već je i prilično kvalitetniji od Jurgordena i igra se na njegovom stadionu. No, ni GG nije isključeno.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.68)
Fiksevi dana
SAUDIJSKA ARABIJA - KING KUP | 20:00
Al Nassr R. - Al Khaleej
ID: 8075171


Kup kralja je poslednja prilika za Kristijana Ronalda da u svojoj drugoj sezoni u Saudijskoj Arabiji osvoji jedan lokalni trofej. Tradicija i bolji sastav trebalo bi da poguraju njegov Al Nasr do finala. Pritom, dobili su ovog rivala u subotu sa 1:0. Keca pojačajte sa 2-4 gola.



Mozzart kombinazzije

Tip: 1&2-4 (1.73)
Vredi probati
ITALIJA 2 | 15:00
Catanzaro - Venezia
ID: 8070519


Tri kola pre kraja Venecija ima deset bodova više nego protivnik. Već to bi trebalo da je stavi u ulogu favorita, ali tu je i činjenica da je vezala tri pobede. Kada se svemu doda i bolji međusobni bilans, jasno je zbog čega je dvojka jedini ishod o kojem vredi razmišljati.



Konačan ishod

Tip: 2 (2.15)
Vredi probati
ITALIJA 2 | 15:00
Spezia - Palermo
ID: 8070517


Specija pokušava da se izvuče iz opasne zone. Palermo pokušava da ostane na poziciji koja vodi u doigravanje za promociju. Motiva ne manjka ni jednima, ni drugima, ali formama ne mogu da se pohvale. Mi bismo probali sa remijem pošto ih oba rivala često beleže u poslednje vreme.



Konačan ishod

Tip: X (3.45)
Vredi probati
ITALIJA 2 | 18:00
Bari - Parma
ID: 8072645


 


Parma vodi na tabeli i samo joj malo nedostaje da obezbedi direktan plasman u Seriju A. Bari se nalazi u zoni ispadanja, ali ima još šansi da obezbedi opstanak. Jasno je da je meč obostrano važan, ali takođe je kristalno jasno i ko je kvalitetniji. Zato ne sumnjamo u dvojku.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.92)
Za izbegavanje
ENGLESKA 7 ISTOK - PLAY OFF | 20:45
Enfield Town - Wingate&Finchley
ID: 8073232


Rivali su ligaški deo šampionata okončali na trećoj i četvrtoj poziciji, sa bodom razlike koliko je Enfild Taun imao više u odnostu na goste. Međutim, domaći su vezali nekoliko slabijih partija, što im je sigurno poljuljalo samopouzdanje. Bolje je da preskočite ovu utakmicu.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.9)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara