Predsednik Perez: Znam ga, vratiće se

Vreme čitanja: 2min | čet. 31.05.18. | 14:25

Prvi čovek Reala podsetio kako je Zizu nepokolebljiv

Pravo niotkuda. Ako je mislio da uživa, mora Florentino Perez iz korena da menja planove i pre pominjane rekonstrukcije tima da krene u potregu za novim trenerom, jer je Zinedin Zidan na opšte zaprepašćenje fudbalskog sveta podneo ostavku dve godine pre kraja ugovora.
Ovo je tužan dan za sve madridiste, ali moramo da poštujemo Zidanovu odluku. Neočekivana je, a osim mene tužni su i igrači, kao i zaposleni u klubu. Niko nije bio spreman za vest koju nam je saopštio. Podsetio me je na trenutak kad sam išao kod njega kući da ga ubedim da potpiše za nas kao igrač. Sećam se da mi je tad rekao da je odlučan i da ga niko ne može da ga zaustavi. Takav je bio i danas“, preneo je utiske predsednik Kraljevskog kluba.

Izabrane vesti

O Zidanu - sve najbolje. Čak i najava da će se kad-tad vratiti na „Bernabeu“.
„Želim da mu zahvalim na posvećenosti, strasti i ljubavi kojom je radio ovaj posao, kao i na ponašanju koje je primer kako se poštuju vrednosti Real Madrida. Ovo nije zbogom, jer sam znam da će se jednog dana vratiti. Potreban mu je odmor. Zaslužio ga je“.

Umesto pozdrava...
Volim ga kao što nikad nikog nisam voleo. Kako kao igrača, tako i kao trenera. Želim da i u budućnosti bude uz mene. Znamo kakav je Zizu, kad nešto odluči od toga ne odstupa. Zato u ovom trenutku mogu da mu ponudim samo ljubav i podršku“, zaključio je Fliorentino Perez emotivno izglaganje na konferenciji za medije na kojoj umalo i on i Zidan nisu pustili suzu.

FOTO: Action images


tagovi

Florentino PerezZinedin Zidan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara