Radovan Pankov (©Starsport)
Radovan Pankov (©Starsport)

Problem na Zvezdinim pripremama – Radovan Pankov propušta početak sezone

Vreme čitanja: 1min | sre. 22.06.22. | 08:51

Stadao ligament zgloba

Prva glavobolja za Dejana Stankovića na pripremama za novi napad na Ligu šampiona i šestu uzastopnu krunu u Srbiji: Radovan Pankov propustiće početak sezone pošto mu je tokom utakmice sa Jedinstvom Putevima stradao ligament kolena, prenosi Sportski žurnal.

Koliko će Pankov tačno odsustvovati trenutno nije poznato, ali za očekivati je da jedno mesec dana bude van trenažnog procesa što bi sigurno značilo da neće biti tu za prve takmičarske utakmice. Ni u prvenstvu Srbije, ni u evropskim kvalifikacijama.

Izabrane vesti

Dodatan problem za Stankovića je taj što će on imati velikih poteškoća da organizuje valjane treninge, jer od štopera na koje se ozbiljno računa sada ima samo Aleksandra Dragovića i Strahinju Erakovića. Tu je naravno i novajlija iz Rada Vuk Bogdanović, ali kako je on prošle sezone jedva igrao – i to većinom u Prvoj ligi Srbije – nije sigurno da bi Zvezda bila spremna da se opkladi na 22-godišnjeg fudbalera tako rano.

Stefan Leković, za koga će svakako biti minuta, trenutno je sa U19 reprezentacijom na Evropskom prvenstvo u Slovačkoj, a tamo je i Andrej Đurić, s tim da će on sigurno na pozajmicu u Domžale, da u Sloveniji sakuplja minute.



tagovi

Radovan PankovFK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara