Komentari na vest

Prošlo je vreme kad se pričalo šta će nam još jedan kada imamo Trenta? Liverpul mora da kupi desnog beka

D

Djape45

pre oko 1 godinu

No Mane no party
D

Dhhdej

pre oko 1 godinu

Pa od samog početka je jasno da nema defanzivu. Finale LŠ izgubili zbog njega i Kurtoe. Još Murinjo u MU napadao isključivo preko TAA
b

banjo10

pre oko 1 godinu

Ja kad sam pre dve-tri sezone napisao da ne može da čisti kopačke Dani Alvesu,dobio sam brdo minusa.
G

Gost555

pre oko 1 godinu

Pa gde im je onaj Natanijel Klajne sto su ga doveli iz Sautemptona?
H

HALAND VIKING

pre oko 1 godinu

U Palasu vec godinama

ivan2nina@gmail.com

pre oko 1 godinu

Evo Gobeljić je voljan da pojača Liverpul!!
В

Видим сви пљују

pre oko 1 godinu

Таа а нико да спомене непримњтног Салаха нема га ни у нападу а нема га ни у одбрани.. Откада је добио оно што је желео као играч је нестао и ту је грешка управе Ливерпула... Ливерпулу много тога фал почев од средине терена уз замене исто тако фале и замене у одбрани..
r

rd12

pre oko 1 godinu

Najprecenjeniji desni bek, tolika rupčaga da je strašno.
S

Saturn

pre oko 1 godinu

Najveci problem kod Arnolda je sto vise nemaju u ekipi Manea i Wajnalduma koji su radili krvnicki posao u odbrani , gde su odma uzimali loptu kroz presing i potom gradili napad , sad kad njih nema Liverpul se vise i brani i stoji u niskom bloku gde do izrazaja dolazi Arnoldova brzina s kojom je slab i svaki brzi igrac ga gazi , nek proba da iskoristi njegove tehnicke sposobnosti i nek ga gurne u vezni red kao Gvardiola sto je pomerio Lama il ko sto Kimmich sad igra , Kimih je dobar Bek al je na zadnjem veznom Vrhunska klasa i ima fantastican pregled igre ,i Arnold ima vrhunski pregled igre sad koliko bi igrao odbranu i trcao...
A

Ale

pre oko 1 godinu

Kako mu je Modrić prodao sombrero sinoć.
G

Gost sam

pre oko 1 godinu

Bilo je tužno gledati kako se Vinicijus juče poigrava sa njim i kako ga pretrčava, jednostavno Arnold nije znao gde se nalazi. Mnogo loših pasova, grešaka i lošeg postavljanja u odbrani. Stvarno ne znam šta ovaj igrač ima pa se nalazi u prvoj postavci.
K

Kemp

pre oko 1 godinu

Njihov najveći poraz je SADIO MANE ! Nisu smjeli da dozvole da ode jedan takav igrač kao što je on.
4

46

pre oko 1 godinu

I u Realu Karvahal slična priča... defanzivno solidan ali ne više od toga, u napadu totalno neupotrebljiv, a nema konkurenciju... baš malo kvalitetnih desnih bekova ima uopšte u Evropi - Hakimi, Damfris, Ris Džejms, Voker, Kanselo i to bi bilo to.
M

Mop

pre oko 1 godinu

Pa ni ovi koje se nabrojao nisu baš defanzivno korektni ako ćemo realno
M

Mop

pre oko 1 godinu

Da ne grešim dušu Voker jeste.
4

46

pre oko 1 godinu

To je još tužnije, nema više stena na bekovima kao što su bili Bane Ivanović, Huanfran, Maikon ... Svakako ovi ne ispadaju smešni kao što je sinoć bio TAA
S

Saturn

pre oko 1 godinu

Druze taj Karvahal je osvojio sve sto se moglo i to koliko sezona , bek je uvek prvobitno da zatvori svoj gol pa posle sta uradi
H

Hej

pre oko 1 godinu

Normalno, da treba da se menja nešto, Liverpul je mnogo tanak pozadi, možda ovaj s kikicama da proba krilo, jedino što ume je da centrira.
U

U Tem Denveru

pre oko 1 godinu

Treba ga vratiti u vezni red, on je tu i igrao do ulaska u 1.tim. Jednostavno, tu i mogu da se prikriju njegove defanzivne mane, ali na beku tesko. Sta mu je vinisijus radio ova 2 meca, kao da je protiv gobelje igrao.
G

Gost11111

pre oko 1 godinu

Sadio Mane!
A

Ajmo lagano na klupu

pre oko 1 godinu

Kako mi je ovo drago za procitati!!! Jedan od najprepotentnijih mladih igraca ikad! Samo kad se setim njegovih ispada, od napucavanja De Hee prosle sezone kad je Liverpool dao gol pa na dalje...! Juce su se sa njim sprdali skoro svi pojedinci Real Madrida! Jedan centarsut nije imao dobar! Dno ,dna! Visoko si leteo sine!
И

Ишизаки

pre oko 1 godinu

Момак нема напредак у одбрани, исто одбрану игра од сезоне у којој је дебитовао и сада. Сећам се да је противник био Манчестер Јунајтед на Олд Трафорду и да су већину напада градили преко њега и остварили висок проценат успешности пролаза по тој страни. Шест, седам година након те утакмице не примећујем неке позитивне промене у његовој дефанзиви. У нападу је одличан али у одбрани озбиљно угрожава свој тим.
S

Sherlocked

pre oko 1 godinu

Isti problem imamo mi sa Rodicem.