Đorđo Kjelini (©Reuters)
Đorđo Kjelini (©Reuters)

Prvi Alegrijev zahtev - novi ugovor za Kjelinija

Vreme čitanja: 1min | pet. 28.05.21. | 00:36

Italijanski strateg neizmerno ceni štopera Stare dame

Masimilijano Alegri je pred povratkom na klupu Juventusa, očekuje se da u narednim danima po drugi put sedne na klupu Stare dame, a iako saradnja još nije zaključena, italijanski strateg je počeo da postavlja prve uslove.

Jasno vidi Masimilijano Alegri konture novog Juventusa, a jedan od potpornih stubova bi u narednoj sezoni trebalo da bude Đorđo Kjelini. Italijanskom štoperu na leto ističe ugovor sa Starom damom, a želja Alegrija je da veteran dobije novi jednogodišnji ugovor. Prvi koraci su na tom polju već napravljeni, tačnije Masimilijano Alegri obavio je razgovore sa Anjelijem.

Izabrane vesti

Teško da će na jednom od prvih uslova doći do razmimoilaženja, uslišiće čelni ljudi Juventusa želju čoveku koji je torinskim crno-belima doneo pet naslova prvaka države, četiri trofeja Kupa Italije i dva Superkupa. Đorđo Kjelini zašao je u pozne igračke godine i predstavljao bi produženu ruku Masimilijanija Alegrija na terenu.

Ostvarili su Kjelini i Alegri fantastičnu saradnju u periodu od 2014. do 2019. godine kada je Alegri bio kormilar Stare dame. Produženje iskusnog štopera jedan je od prvih Alegrijevih zahteva, ne toliko zbog uticaja na terenu, jer će dobrano morati da se povede računa o broju utakmica koje će 36-godišnji štoper imati u nogama, već zbog svlačionice. Kjelini bi trebalo da bude faktor stabilnosti i Alegrijev čovek od poverenja, a to su stvari koje nemaju cenu.



tagovi

JuventusĐorđo KjeliniMasimilijano Alegri

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara