Prvi Musini dani u Partizanu: Trčanje, cimer Rikardo i detoksikacija organizma...

Vreme čitanja: 2min | ned. 20.01.19. | 10:37

„Svi su mu srdčano prihvatili, imam mnogo obaveza u Teleoptiku“, poručio doskorašnji član Stabeka

Dok čekaju rasplet pregovora sa napadačem Ferencvaroša Dejanom Georgijevićem, kao i sa najboljim igračem norveškog Stromgodseta Tokmakom Nguenom,  Grobari do najsitnijih detalja „seciraju“ kvalitete prvog pojačanja u zimskom prelaznom roku Muse Ndžaija...

Krilni vezista sa norveškim pasošem mogao bi već tokom priprema u Antaliji da pokaže šta i koliko može, ali početak – obećava. Doskorašnji član Stabeka tvrdi da se već privikao na život u Partizanu i zahteve u tom klubu i da mu je najviše pomogla topla dobrodošlica novih saigrača.
„Doček je baš bio srdačan. Svaki igrač se pojedinačno pozdravio sa mnom uz iskrenu dobrodošlicu, toplo i drugarski. Centar je sjajan, ima sve što je potrebno i za trening i za boravak tokom dana, tako da ću ostati tamo dok se ne vratimo sa priprema odnosno dok ne nađem stan“, rekao je za klupski sajt Musa.

Izabrane vesti

Crno-beli prvi deo priprema sprovode u Zemunelu. Dovoljno vremena da do petka i polaska u Belek brzonogi krilni fudbaler uspostavi pravu konekciju sa ostatkom ekipe.
„Cimer sam sa Rikardom i Gabijem (prim.aut Gabrijel Enake). Samo sam jednom uspeo da odem van centra, jer imamo dosta obaveza na treninzima i stalno smo na Teleoptiku. Rikardo me je tada odveo u šoping mol, koji zaista izgleda evropski“.

Crno-beli, kao i ostali superligaši, trenutno prolaze kroz bazični deo priprema. Očekivao je takav rad Musa Ndžai.
„Trenira se zaista naporno. Dosta se trči, nije lako za noge, ali sam oduševljen igračima, odlični fudbaleri“.

Zanimljivo je da je novi igrač Partizana u Norveškoj primenjivao poznati tretman za detoksikaciju organizma Hidžama.
„To je vrsta medicinskog tretmana koji se primenjuje svuda u svetu, ali samo pod nadzorom stručnjaka specijalizovanih za tu vrstu tretmana. Iz organizma se specijalnim vakum čašicama izbacuje nezdrava i toksična krv, koja može biti štetna po nas. Tretman je prijatan i veoma koristan za organizam“, poručio je Musa.


tagovi

Musa Ndžai

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara