Komentari na vest

Pukoše Embapeovi snovi kao mehur od sapunice: Real ne pušta Francuze na Olimpijske igre

d

don joe redington

pre oko 1 mesec

glupo fufa pravilo ili bolje fuksa za novац, олимпијске игре су увек биле изнсд свих такмичења у ирганизацији нижег ранга, светски олимпијски комитет је под иригенцијом УН као кровне светске организације, био главни до распада СФРЈ, где је превагу однела дубока држава, над америчком нормалном државом иако сам већ писао да је држава истог дана умрла кад је проглашена, јер у партијском демос систему паразити под плаштом и скутима државних атрибута које су им даке 99,999% превстених глупих људи, праве себи палаче , а народу сзављају амове док је био краљ цар, један те кеца, наш омиљени спорт уби ближњег свог краља, а онда клонфери продају причу будалама демокрстика партије народ бира народ влада али за мало увалили жешћу жела бомбону кад се сетим олимпујске игре лос анђелos у три ујутру се будили да гледамо наше , топ репка , кајтаз туце млинарић стадиони пуни , неколико година касније сам имао ту част привилегију да играмо пријазељску утакмицу против репрезентације ЈНА, туце и кајтаз, као леви бек играо сам против десног крила Кајтсза, лопту није добио, на полувремену ка свлсчионици ми прилази загрли ме , браво мали шта чеш ти овде , првилигашки си уграч, ма дуга прича, нисам требирао од петлића веч од кадета па ме иако шијем први тим Вождовца пислали ме у овај на каљење, после текне јави се нашем тренеру, да ти нађе клуб твиг реномеа, и шта играш ово лопту нисам дибио , па ја чувам простор не играча, и тад твој саиграч нема сигурнист да ти попањр лопту јер се боји пресецања или да ти је одма одузмем, ако ти станем иза леђа, ту је већ друга прича, градиш се финта, 30% шансе су да прођеш, одма му је било јасни, па да видим да си поред мене лево десно по метар два или исоред мене, браво мали ово још нисам видео друго полувреме надреакба сцена, моја страна празна, Кајтаз са Туцеом по левом крилу игра гуше се, мој тренер и тренер ЈНА устају са клупе шире руке, шта уради ово , тренер ЈНА ми дао број после текме, али убрзо је почео рар радпсд , словенија, и репка ЈНА се растурила, свако своме, и тако је моја шанса за виши ранг пропала, са санкцијама, превоз убијен, стичи до железника, мисаона именица, без дозволе, са њом породични ауто па и да идем на тренинге и тако , али за те три сезине што сам играо, било ми је топ, плус две године вождовац врхунски играчи из прве лиге при крају каријере долсзили сз у вождивсц и ниже рангове, воле фудбал и онда играју за своју душу,
P

Penal Madrid

pre oko 1 mesec

Pravilo je da svaki klub mora da pusti igrace koji imaju manje od 23 godine na Olimpijske igre. Tako ova dvojica sto su mladja ce igrati na OI. Real ne moze to da zabrani. Pustite komentar
S

SilvioB.

pre oko 1 mesec

Olimpijske igre nisu događaj koji organizuje FIFA. Nijedan klub ne mora da pušta fudbalere. Po pravilu treba da nastupaju fudbaleri do 23 godine, a da igraju samo tri fudbalera starija od 23 godine. U prošlom veku se očekivalo da nastupaju samo amateri, ali su zemlje SSSR-a slale i profesionalne fudbalere koji su bili registrovani kao amateri. Zbog toga je promenjeno pravilo i državama je dozvoljeno da u svojim redovima imaju profesionalce i uvedeno je starosno pravilo. Pravilo koje su zloupotrebile Nigerija i Kamerun. Zato je dozvoljeno klubovima da sami odlučuju da li će poslati fudbalere.

ws10

pre oko 1 mesec

ti mora da si rodjen negde 2010te godine
V

Vvvz

pre oko 1 mesec

Kakve to ima veze s igračom psža?
M

MANOL0

pre oko 1 mesec

Bez cudjenja kada je ova klik kornjaca u pitanju.Sutra u nedostatku ,,vesti" ce biti naslov: M bape podrzao francuske poljoprivrednike. Onda ces citati kilometarsko pisanije o protestima,blokadama,vladi,merama,izjavama zvanicnika i na kraju kako je m bape zapao u traktorsku blokadu sa svojim bentlijem,spustio prozor i mahnuo seljacima koji su ga onda propustili uz aplauz i uzvike viva la france !
И

И

pre oko 1 mesec

Nevezano toliko za temu, prilično mi je čudno kako je došlo do toga da je olimpijska medalja u fudbalu gotovo nebitna, a u svim drugim sportovima, pa i svim timskim sportovima, smatra se vrhuncem karijere?
H

Haxer

pre oko 1 mesec

Zato sto u fudbalu igraju sa U23 na Olimpijadi, dok u svim ostalim sportovima mogu da se formiraju najjace selekcije
И

И

pre oko 1 mesec

Svestan sam tog pravila, ali i dalje nije pravi odgovor na pitanje, već povlači podpitanje, zbog čega je ono uvedeno, a u drugim sportovima ne?
H

Haxer

pre oko 1 mesec

FIFA je odredila to pravilo da bi se izbeglo "podudaranje" sa Svetskim prvenstvom...Zato U23 uz dozvoljena tri starija igraca
M

MANOL0

pre oko 1 mesec

Zbog novca
s

sg018

pre oko 1 mesec

A sta ako potpise za Real posle OI? mislite da ga Real ne bi sacekao? I da ne bi, drugi klubovi bi
n

normalno

pre oko 1 mesec

zasto bi se trosili bezveze i rizikovali povredu

Mali peca

pre oko 1 mesec

zato sto oce da igra za svoju represetaciju , njegova stvar
o

on nije

pre oko 1 mesec

ni igrac reala jos zvanicno a ako bude on tako hteo bice jedini igrac reala koji igra olimpijske igre
l

lumunada

pre oko 1 mesec

Real nije balafurdija od kluba,ako real kaze ne to je kraj,svi znamo kako su i mnogo vece zvezde letele iz reala posle pokusaja nekih ucena,da bi jedan "mali Embape"mogao da ih ucenjuje!!