Komentari na vest

Pusti rekorde, fudbal se igra za trofeje

D

DRAGOVIĆ

pre gotovo 2 godine

Da ga stavim u dzep, da ucute ovi u zagorskoj! Moze i Eraković! 10€ da nece imati sut u okvir gola!
B

Bajoooo

pre gotovo 2 godine

I'ma li neko link bez registracije gdje se moze gledati utakmica?
G

Gossispajkokomix

pre gotovo 2 godine

Probaj na hesgoal,ali bice na RTSU 1 HD
D

Deyan X

pre gotovo 2 godine

U PFC nesto nestima vec neko vreme, I tuzno je sto samo oni koji rukovode PFC ne vide to sto ceo svet vidi. Sto se rice Ricarda, Natha, Markovica, Stanoja... oni su samo izvrsioci posla, koji su obavili I vise nego dobro, ali vise nego dobro nekad nije dovoljno. Danas ocekujem ocajnu utakmicu kao I dosad svaki derbi u zadnjih 20 godina. Da nema navijaca, dekora, I nabijanje pritiska po medijima, neki stranac bi pomislio da igraju drugoligasi. Mora da se nesto menja, CZ to I radi vec par godina I sada ubira plodove (odlican koeficijent I nosilac u kvalifikacijama, pobede u grupama LS I LE), a ima I PFC nesto ali daleko je od CZ.
3

33 titula

pre gotovo 2 godine

Nije daleko nego je mnogo daleko ili kako hoćeš tako blizu a tako daleko . Prve komšije svetskih i evropskih prvaka.
Č

ČikaMirko

pre gotovo 2 godine

Zato je Stanojevic utucen, jer nije uspeo da uradi planirano. Ko je planirao, socijalisticki vojnik Milorad Vucelic?
D

Dragan Z.

pre gotovo 2 godine

Planirao je i planove ostvario onaj koji je i poslao Vazuru i Vucelu u Partizan. Onaj koji je i Stanoja odobrio za prvog trenera i obecao mu posteno sudjenje. Samo mu nije rekao da obecanje vazi samo do izbora a posle sve po starom...
P

PametnomDosta

pre gotovo 2 godine

Čika Mirko Marjanović premijer drzave i predsednik Partizana u isto vreme do 2000. godine.
P

Poznati anonimus

pre gotovo 2 godine

Steta sto ti nisi od tih pametnih...
D

Dragan Z.

pre gotovo 2 godine

Cika Mirko za svo to vreme nije ni na stadion dosao... a u Partizan je ubacio manje sponzorskih para za sve godine koliko Alek za jednu polusezonu.
Č

ČikaMirko

pre gotovo 2 godine

Ma nije dosao na stadion samo je otvorio nove prostorije. Imaju zapisani video dokumenti.

Mags

pre gotovo 2 godine

I za vreme Cika Mirka kosarkaski klub Zvezda spasena od gasenja doveden Divac za pola miliona da odigra 2 utakmice a od fudbalskog kluba napravili sampiona Evrope toliko o njemu.
Z

Zve zda s

pre gotovo 2 godine

Kolike frustracije kod Grobara pa to je strašno. Oni su sebe ubedili da su neko i nešto. Samo proklamovana istitucija i u košarci i u fudbalu. Čak i u regionu ima većih od njih ili istih. Split, Cibona, Bosna. Zadnjih 13 derbija imaju JEDNU pobedu. Do raspada Jugoslavije i čak nakon toga godinama NA SVOM stadionu su imali negativan skor sa Zvezdom. Imaju period od 18 godina da nisu pobedili na Marakani. Čak govore kako je Zvezdina titula prvaka evrope nezaslužena jer Englezi nisu učestvovali. Englezi nisu učestvovali 5 godina posle Hejsela a Liverpul 7 pa po njima sve te titule nisu validne. A imali su priliku i oni tada da igraju. A idu do toga da čak pričaju da Španci nisu ulčestvovali. Ni sami se ne sećaju svoje zadnje pobede u najelitnijem takmičenju. Ja kao Zvezdaš se sećam te 1986. Čovek srednjih godina i na pola života se ne seća pobede svoga tima u najjačem takmičenju. Naravno i njegova deca. A i unuci će, sve su prilike. Strašno je šta frustracije i kompleksi mogu da naprave od čoveka. Nisu prišli golu na zadnja tri derbija a hoće titulu. Imali su 98 bodova. Pa ima i Liverpul. Strašno je to kolika je to bolest i zavist. Taman kada se zaboravio onaj psihopata od Duška Vujoševića, pojavio se ovaj bolesni Kalimero Stanojević. Radi takvih i sličnih u Zvezdi se deca tuku, mrze i bodu noževima. Mir ljudi, MIR. To anm treba. Lep pozdrav i neka danas opet boleji pobedi.
A

Alessandro

pre gotovo 2 godine

Liverpul nije učestvovao kao šampion Engleske ali je Junajted osvojio Kup kupova sa kojim smo igrali Superkup. Igrali smo mi te sezone sa Englezima i u Kupu šampiona jer je pola engleskih reprezentativaca bilo u sastavu Rendžersa
V

Vidoviti

pre gotovo 2 godine

Nesto iz ovog teksta dok citam uporno kao da novinar provocira Partizan I posmeva se,do duse covek sve lepo rece: Imam 30 Ali ne I bore da to dokazem ....FENOMENALNO,pametnom dosta
K

Keba

pre gotovo 2 godine

Od sveg srca zelim komsijama jos tako uspesnih sezona, bez pobede nad Zvezdom i da nam na kraju sezona gledaju u ledja! U zdravlje!
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

Може да се анализирају разни подаци. Рецимо 13 примљених голова у 37 утакмица наспрам 8 голова у два меча против Фејенорда. Рикардо је краљ стрелаца осим у дербију и Европи. Станоје кука да му је нешто одузето а у шест дербија 0 победа. Колико год се ви трудили да будете на једној страни морате да изнесете податке који су поражавајући за вашег мезимца.
@

@dg

pre gotovo 2 godine

Uh kako si pogodio u metu... O tome nisam razmišljao uopšte.. Znaci u ligi na 37 utakmica SAMO 13 golova primili, a u evropi na dve utakmice 8... BAŠ ČUDNO nekako Mislim da ovaj podatak sve govori.
Z

ZVE ZDA S

pre gotovo 2 godine

@ _000932.3705edf2... Englezi nisu 5 godina igrali a Liverpul 7. Je li sve titule treba poništiti? Je li moguće da vas boli i nakon 30 godina? Strašno je to moj čoveče!!!
A

Aca.BG

pre gotovo 2 godine

Da, da, TROFEJI. Gledam sinoc kako se Rimljani raduju onom ubogom trofeju a FK CRVENA ZVEZDA ❤ ugravirano na peharu LIGE SAMPIONA. Uz to jos i trofej PRVAKA SVETA... Idi bre, begaj...
_

_000932.3705edf250a4483ba2f86b5c06b6839b.1904

pre gotovo 2 godine

Titula ize Evrope bez Engleza i Spanaca...
Č

ČikaMirko

pre gotovo 2 godine

Slabije te komunjare naucile, spanci su igrali ali tvoj Real je bio nakantan od Spartaka Moskve. Ali sta ima veze bitno je da si ti odradio dnevnicu.
V

VRANjANAC DS 1989

pre gotovo 2 godine

Kojih Engleza? Tada su učestvovali za tvoju informaciju samo šampioni državnog prvenstva, a ne kao danas 5 Engleska i 5 Španska kluba, predstavnik iz Španije 1990/91 je bio samozvani kraljevski klub Real.M, koji je bio uništen od strane Spartaka iz Moskve. Iskren ti je savet da pratiš Skvoš.

Bojank91

pre gotovo 2 godine

Kao da sam ušao na Partizanovu zvaničnu stranicu. Ovo je samo potvrda da Zvezda igra za sebe, a Partizan da bude bolji od Zvezde.
P

Pobeda je resenje

pre gotovo 2 godine

Igra se za trofeje ali Partizan nece videti trofej jer je Zvezda ispred.Inace jel gledao sinoc Partizan finale Lige Konferencija kako se igra protiv Fejnorda?Za to je kriv Ser Fejnord nasa "trenercina" koji je doveo svoja "pojacanja"koja osecaju dres koja su deca kluba.
L

Lazaros

pre gotovo 2 godine

Ako ovako izadje Stankela,lose nam se pise .Necemo imati protok lopte od nase 1/3 terena pa do njihovog Dela .Jer Kanga to obavlja ,a u ovoj postavi Kanga igra kao Polu spic.Tako je igrao prosli derby I igrali smo katastrofa .Kanga mora da igra zajedno sa Sanogom dole ,inace bice samo preskakanje terena ,to jest gadjanje Ohija .Al ajde ,da vidimo sta ce biti .
R

Repac Plandiste

pre gotovo 2 godine

Slazem se. Kanga je najbolji kada prihvata loptu od odbrambenih igrača i prosledjuje, razigrava i gradi dalje. Bez obzira na sastav mislim da ca to opet biti njegova uloga. Ohi dva komada. Sa ovim su se složili...
S

Sal

pre gotovo 2 godine

Ovaj portal se pretvorio u partizanov vesnik.
R

Rodman1986

pre gotovo 2 godine

Sve je to u redu, svi rekordi, Partizan nema samo jedno, duha koji lebdi iznad Rajka, a to je u ovoj ligi trenutno najvažnije da imaš.
G

Gost545

pre gotovo 2 godine

Mirka Marjanovica?
R

Realno123

pre gotovo 2 godine

Za titulu je potrebno pobediti glavnog rivala ili bar ne izgubiti a vi neznate sta je pobeda
Х

Хеххе55

pre gotovo 2 godine

Како сте ви гробари само тако вицкасти. Највећа разлика између вас и нас се види у Европи. Ви сте губили од Флоре(прва победа у Европи, историјски подвиг нема шта) и једва прошли испред Анортозиса. Док је Звезда била прва у групи а касније незаслужено испала од Ренџерса који ни од једног тима до краја није био надигран као од Звезде. Али да ипак је најбитнији дух изнад Маракане..зато ви гробари још 10 година нећете освојити ништа. Мислите сви су против вас а уствари треба да очистите своје двориште прво.
E

Esex

pre gotovo 2 godine

Dokle mislis da vam tole lebdi
L

Laufer

pre gotovo 2 godine

Uprava napolje!!!
m

milos obiliiiicc

pre gotovo 2 godine

Bravo za pocetak teksta,samo bih ja napomenuo da oni i njihov trener tvrde da su najbolji i da su zasluzili titulu! Svakako,veceras karneval na najvecem stadion ,dupla kruna uz Šekija Turković i " a ja imam tugu 5 godina duguuuuu...."
L

Laufer

pre gotovo 2 godine

Lazni Milose Obilicu, tebi je draze da Partizan nije pet godina prvak,nego sto ce Zvezda osvojiti duplu krunu?! Stvarno si jadan.
V

Vazurica

pre gotovo 2 godine

Naravno da mu je draze kad vidi Milorada Vucelica na celu Partizana , tu komunjarsku spodobu.