Radoja (levo) slavi pogodak za Levante (©Reuters)
Radoja (levo) slavi pogodak za Levante (©Reuters)

Putešestvije Nemanje Radoje – 2.700 kilometara do Valensije

Vreme čitanja: 1min | sre. 06.05.20. | 07:45

Inače je put kraći, ali...

Otišao je povređen, vratio se fit. Mada se Nemanja Radoja pošteno namučio ne bi li nekako organizovao dolazak na prvu prozivku Levantea. Španski klub mu je naime dozvolio da se vrati u Srbiju kad je počela pandemija virusa korona, a povratak u Valensiju nije bio nimalo lak. Radoja je ipak uspeo, ali je prema saznanjima madridskog Asa od Beograda do Valensije putovao 2.708,7 kilometara.

As navodi da je bivši vezista Vojvodine prvo morao da od Beograda – možda su ovde mislili na Novi Sad? – kolima ide do Budimpešte jer avionski saobraćaj u Srbiji još ne funkcioniše. Pretpostavićemo da je granicu prošao uz nekakvu specijalnu dozvolu. Posle te vožnje seo je u avion i leteo 2.000 kilometara za Madrid. Odatle opet kolima, još nekih 350 kilometara do Valensije.

Izabrane vesti

Sve skupa, oko 10 i po sati. Višestruko više no što bi mu bilo potrebno u regularnim uslovima. Ali bitno je da je stigao, pošto je Radoja inače bio jedini igrač kome je Levante dozvolio da tokom pandemije korona virusa napusti Španiju.

Bio je, rekosmo već, povređen, u međuvremenu se oporavio i sad bi mogao da zaigra. S tim da još niko ne zna kad bi sezona u La Ligi mogla da se nastavi.


tagovi

Nemanja Radoja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara