Komentari na vest

Radnički ekspresno našao zamenu za Rosića – vraća „svoje dete“ iz Zvezde

g

gost018

pre 4 meseca

koliko god je obecavao pitanje je u kakvoj je formi sad...odlaskom rosica tek sad ima sluzimo za kantanje...
I

IdemoNis

pre 4 meseca

Brat nas Vasiljko cepa rakiju i cigare u Galiji
L

Lekaaa

pre 4 meseca

Gledaj malo sebe , ne Vasiljka ljudina je najveca
P

Pedja108

pre 4 meseca

Vasiljevic je dosta obecavao, ali u Zvezdi je neprikosnoven bio Borjan, cak ni u onim nevaznim utakmicama nisu stavljali Vasiljevica. Popovicu prodje cela karijera kao rezerva. Borjan je psolednjih dve godine pravio dosta kikseva, ali se niko nije usudjivao da ga promeni. Tek dolaskom Baraka i Glazera, videli smo da ima jos dobrih golmana.
p

putuj8188181

pre 4 meseca

idi i ne okreci se
D

Deka PG

pre 4 meseca

Nije on kriv što mu nijesu dali da brani. Branio je Borjan sa 38, a Pop sa 35 bio rezerva. Danas kažu da golman treba da zna da Igra nogom, a ranije je trebalo da zna da brani. Vasiljko, tebi neka je sa srećom. Bolje si prošao nego mali Miladinović
B

BQRTEAE3

pre 4 meseca

PANJINA
P

PeraV

pre 4 meseca

Pre 4 i po godine doveden u Zvezdu.Za te 4.5 god ukupno 5 puta branio za Zvezdu.Nek je imao 300 hiljada godisnja primanja, to je milion i 350 hiljada.Na to kada se dodaju i ostali troskovi oko njega, porezi, oprema, pripreme, ishrana, verovatno i troskovi stanovanja, mozda i automobil, ovaj covek je Zvezdu kostao 2 miliona evra.I to bi bilo u redu da je klub privatan, ovako nije.Znalo se od prvog dana da on nikada nece biti prvi golman Zvezde, ali doveden je i skoro 5 god drzan na platnom spisku.Koliko klinaca iz omladinske skole je u tih 5 god napunilo 17, 18, 19..i za njih nije moglo da se otvori mesto u A timu jer je tu bio ovaj covek.I eto, prodje skoro 5 leta, on je podelio zaradu sa nekim, ostaje mu npr stan u Beogradu na vodi koji ce da izdaje za 1000 evra mesecno, ostatak love je nekom sa kim se tali otvorio deci firmu, i to je to.On se vratio u Nis, stan u BWW se vodi na njega, nova firma na neciju decu, klinci iz Zvezdine skole su se rasuli a mi smo malo skuplje placali gorivo. Uskoro ce vest:zvezdasi mobilizacija! Svi na Marakanu! To je to.
M

Mareee123

pre 4 meseca

Pa najlakse da pises preko tastature, sto se ne snadjes i ti kao on i boli te uvo
d

delija02

pre 4 meseca

Tu se postavlja pitanje sto se gura Pop kao drugi golman .u 36 godina i sto Borjanu traje ugovor do 40 godina,koliko ce jos klinaca da propadne pored Popa i Borjana to je pravo pitanje
N

Nenad1246

pre 4 meseca

Dosta vremena je proveo na pozajmicama tako da nije sve Zvezda plaćala, a i rezrvni golmani negde provedu i 10 godina bez utakmice. Jebga neko mora biti rezerva kao onaj u Čelziju.
N

Niski orkestar

pre 4 meseca

Evo dolazi Radonjic🤣🤣🤣🤣
G

Gostgost

pre 4 meseca

Daleko bilo
s

samojeB

pre 4 meseca

Ovaj ne ume da hoda a ne da brani
g

gost10

pre 4 meseca

Ma ti opasan poznavalac ove igre.
m

mrlellele

pre 4 meseca

nije loša zamena štete što nije dobio šansu u Zvezdi