Radonjić sve bliže Brijanteu

Vreme čitanja: 1min | uto. 09.01.24. | 02:04

Monca uveliko radi na angažovanju srpskog reprezentativca, a poslednje informacije sa Apenina kažu da preogovori idu u pravom smeru

Srpski reprezentativac Nemanja Radonjić ove zime želi da pronađe klub u kojem bi dobio prostora za igru i održao željeni nivo forme uoči Evropskog prvenstva u Nemačkoj, a u ovom trenutku Monca deluje kao najrealnije rešenje.

O tome pišu gotovo svi italijanski novinari specijalizovani za dešavanja na fudbalskom tržištu. Đanluka di Marcio piše da se pregovori Monce i Torina oko srpskog krila nastavljaju u dobrom smeru i da je nekadašnji igrač Crvene zvezde sve bliže Brijanteo stadionu.

Izabrane vesti

To potvrđuje i Mateo Moreto, dok Nikolo Skira kaže da bi u pitanju trebalo da bude pozajmica, uz opciju otkupa na kraju sezone.

Radonjić je ove sezone zabeležio 10 nastupa u Seriji A, odnosno svega 372 minuta, ali je i pored toga uspeo da postigne tri gola. Ipak, mediji na Apeninima su pisali o navodnim nesuglasicama sa trenerom Torina, Ivanom Jurićem, te da je zbog toga u novembru i decembru proveo ukupno manje od pola sata na terenu.

Torino je Radonjića zvanično otkupio prošlog leta za obeštećenje od 1.700.000 evra, nakon što je godinu dana proveo na pozajmici u redovima Bikova.


tagovi

MoncaZimski prelazni rok 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara