Komentari na vest

Radonjićeva "posebna glava" u prvom planu po povratku u Italiju: Bio sam mlad, sada sam spreman za borbu

T

Trpke

pre gotovo 2 godine

Decko je romske nacionalnosti a zaradio vise Nego cela mu porodica za 20 zivota. Normalno da ga briga vise
G

GostIdelorax7

pre gotovo 2 godine

Srecno brate moj

Kalimero

pre gotovo 2 godine

Radonja ako shvati da u modernom fudbalu, a pogotovo u Italiji, gde je taktika sve i svja, krila moraju da ispunjavaju i defanzivne zadatke, da markiraju itd, onda ce ovde eksplodirati i bice nezamenjiv. U suprotnom bice samo epizdista i igrac za kup utakmice. Ja mu zelim da se max koncentrise na fudbal i pocne da pokazuje sve ono sto ume, a ne da ko krava muzara sutne kantu mleka i usere sve ko do sada.
M

Mindara

pre gotovo 2 godine

Upravu si. Ali on mora da radi na fizičkoj spremi. Mislim da je lenj lik i da ako to ne promeni kod sebe, neće ništa opet uraditi. Samo to da raščisti sa sobom. Talenta i brzine ima. Zamislite kada bi 50% naših sportista imalo mentalitet Novaka Djokovica, gde bi nam kraj bio...? o.O
b

barranjaccccccccccccc

pre gotovo 2 godine

26-ta godina I 8-mi klub. Fudbal se igra u dva smera a Radonja igra samo napad. Ako je iko gledao njegove partije na zadnjem okupljanju za reprezentaciju video je debeo manjak zalaganja pogotovo kad izgubi loptu. U Zvezdi su mu gledali kroz prste ali to u Evropi to ne pije vode.
M

Maximilion

pre gotovo 2 godine

Ne bih se složio da su mu gledali kroz prste u Zvezdi, jer je kod Miloja igrao u oba smera (pogotovo sve one utakmice u kvalifikacijama i u grupi u Ligi Evrope) i to ga je opravdano preporučilo za transfer u Marsej. Deluje da nema prirodno puno kondicije, već mu trebaju utakmice da dostigne formu i onda kada igra u kontinuitetu može da odgovori u oba pravca. Ovako kada igra na kašičicu verovatno igra na onu kartu koja mu je jača strana, a to je ofanziva. Meni su problematičnije bile njegove odluke gde je išao da nastavi karijeru, kao da mu nije bilo bitno da igra dok je na pozajmici, nego da izvuče celu zaradu koju je dogovorio sa Marsejom. Ako bi dobio šansu kod Jurića, mogao bi možda da bude i zvezda Serije A, jer generalno samo par ekipa ima igrače takvih kvaliteta da mogu po levoj strani da prave haos driblingom i brzinom.
G

Gostima

pre gotovo 2 godine

Samo pogledam njegov gol kad je bio klinac kad naniže 3 igrača na gol aut liniji i žao mi što nije ostavario ništa shodno potencijalu.
e

ercov

pre gotovo 2 godine

Za sve njih u tom balavom vremenu je Dzigi Ninkovic bio pojam i tatamata fudbala ali igrati u tom decackom periodu i sa talentom koji posedujes nije garant tvoje fudbalske buducnosti jer ako si psihicki nestabilan u glavi to brzo izadje na videlo. Tesko ce Radonjic izboriti mesto u prvom timu kod jednog Jurica gde se igra u dva smera i na zilet tako da san siguran da ce dobijati mesto na terenu po 10 - 15 minuta.
t

thebookov

pre gotovo 2 godine

kolko je ovaj decko talentovan juju samo malo da se uozbilji i pocne da pruza dobre partije u kontinuitetu vredece vise od leaa i kjeze zajedno.
Б

Блок

pre gotovo 2 godine

Нема такав дриблинг,ни приближно
P

Pjer

pre gotovo 2 godine

A jel si ozbiljan brate? Osim brzine nema drugih preteranih kvalitetan,pa zato nigde nemoze da igra...udvoje ga ,otvore mu kapiju I one u gol auto sa loptom,ili nesto mulja u prazno...isti Lazar Markovica...