Komentari na vest

Rafa Leao ne bi u Saudijsku Arabiju: Bitnija mi je Liga šampiona nego plata od 10.000.000 evra

4

46

pre 7 meseci

Drago mi je što je Milan konačno stao na zdrave noge - dobar, borben igrački kadar, Pioli je solidan trener, poslovanje stabilno. Inter mi doduše trenutno deluje ozbiljnije jer imaju za nijansu manje oscilacija u igri, a i kod Simonea Inzagija se vidi da je dosta radio na sebi, promenio je pristup, naučio dosta stvari. Svaka čast za Kalčo, sve su bliži tituli u LŠ, a kako sada izgleda, mogli bi da je osvoje u naredne 2-3 sezone.
Z

Zoran vulkanizer

pre 7 meseci

U evropi se inace igra samo za nabijanje radnog staza, tu nema para :)
@

@Leao

pre 7 meseci

Lepo je to, ali da bi osvojio LS, moras da budes deo tima, tim osvaja LS.. Ti si trenutno clan Milana, tako igras, kao da su svi tu da tebe cine boljim.. Ne kazem da Milan ima neki super tim, i jasno je kao dan da bi bili sto puta losiji bez Leaa, ali je takodje jasno kad bi se Leao bar malo potrudio i igrao glavom, taj Milan bi bar 5 puta bila bolja ekipa nego sada.. To je razlika izmedju odlicnog i vrhinskog igraca, odlican je odlican za sebe, vrhunski je odlican za ceo tim.
b

bežii re

pre 7 meseci

Šta pričaš bre gluposti,čovek imao više asistencija nego iko u timu prošle sezone,to što ga povuče momenat pa nekad pretera kad naniže 5 igrača desi se svima
n

nemanja1512

pre 7 meseci

tek ti je 24 normalno da si zeljan dobrog fudbala i lige sampiona, sacekaj tamo kad budes 35-6 da vidim dal ne bi naplatio celu karijeru sa jednim ugovorom u SA.
H

Hehehe

pre 7 meseci

Bravo Rafa, nije sreća para puna vreća!!