(© Reuters)
(© Reuters)

Rafa Leao ne bi u Saudijsku Arabiju: Bitnija mi je Liga šampiona nego plata od 10.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | uto. 26.09.23. | 14:19

Portugalac uverava da će Milan osvojiti Ligu šampiona jednog dana

Napravila je Saudijska Arabija pometnju na svetskom tržištu, dovela ogroman broj zvezda, ali neke ne žele da se otisnu u bliskoistočnu avanturu. Čak ni za „džakove“ novca.

Među njima je Portugalac Rafael Leao, koji je igranje na najvišem nivou u Evropi stavio pre unosnih ugovora u arapskom svetu.

Izabrane vesti

Nikad ne reci nikad, ali sam u klubu koji me je lepo prihvatio, nadavno sam produžio ugovor, a da sam planirao da odem, ne bih to učinio. Fokusiran sam postignem dobre stvari u sledeće dve do tri godine sa Milanom. Nisam još ostvario ciljeve da bih otišao u takvu ligu. Za mene Liga šampiona je bitnija nego plata od, na primer, 10.000.000 evra“, pojasnio je Leao.

Podsetimo, Leao je bio jedan od najuticajnijih igrača Rosonera u pohodu na dugo čekani skudeto, u prošloj sezoni je sa ekipom Stefana Piolija stigao do polufinala Lige šampiona, a minulog vikenda je postigao gol vredan pobede nad Veronom (1:0).

„Klub je na dobrom putu. Siguran sam da će se Milan u nekom trenutku osvojiti Ligu šampiona, što nam je cilj. Pričam za sebe, mlad sam, hoću da dostignem velike stvari, a Liga šampiona je san svakog igrača i radimo na tome“, pojasnio je krilni napadač.

Podsetimo, Milan u Seriji A prati Inter u borbi za titulu, dok se u Ligi šampiona nalazi u grupi “smrti” gde su još PSŽ, Njukasl i Borusija Dortmund.


 


tagovi

Rafael Leaoac milanMilanSaudijska ArabijaSaudijska Arabija 1

Obaveštavaj me

Milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara