Komentari na vest

Rafael Varan i muke štopera: Dve od tri najgore utakmice sam igrao s potresom mozga (VIDEO)

2

24.04.1902.

pre 27 dana

Bas bi voleo da cujem sta o ovom misle Horst Hrubes,Husref Musemic,Jan Ras...koji se nadavase golova glavom ! 😡😠🤮
P

Pazza

pre 27 dana

SiiiiiiiiiiiiTRRRRRRRRRRRTuuuuuuuu
V

Valjarevic

pre 27 dana

Uvalio ga real junajtedu,naravno. Videli da je izuzetno sklon povredama sto se vidi i to je to,uzeli pare dali skart,kao penzionera kazemira,junajted filijala reala
G

Gašić StarMo

pre 27 dana

prosečan stoper koji je napravio vrhunsku karijeru zbog raznoraznih stvari koje su se poklopile…te price potres mozga lopta glavom i slicno to je za malu decu…cak i da je tako,fudbal se igra 150 godina i nije se o tome pricalo skoro pa nikada

Mr 007

pre 27 dana

Imao je i Karijus u finalu protiv Reala. Klop ga je morao vaditi iz igre,jer je i na 100% mogucnosti pacer,a sa potresom mozga da ne pricamo. Da je Bufon bio na golu,moglo bi se sa takmicarskog aspekta polemisati da li ga izvesti iz igre ili ne.
V

Vinegar

pre 27 dana

Ovo je samo jedna od stvari koje gledaoci ne primecuju niti uopste imaju pojma sta se igracima desava i u kakvim stanjima igraju, pa onda pljuju posle losijih partija. Profesionalni sport, pogotovu najvisi nivo, je jedan od najtezih poslova na svetu. Da, znam da ce neko pisati “a rudarima/gradjevincima je lako?”, da, mnogo je teze biti fudbaler jer u rudniku moze svako, al profesionalni fudbaler moze malo ko da bude.
И

И

pre 27 dana

Svaki udarac lopte glavom, izaziva mali, minimalni potres mozga. Mozak se nalazi u tečnosti i udara o lobanju. Zato na primer posle bokserske karijere ljudi vrlo često budu invalidi i imaju jako ozbiljne probleme. Fudbal opet nije boks i nisu to tako veliki potresi mozga, ali su sitni i svakodnevni i neminovno dolazi do manjih oštećenja, pa mnogi imaju nakon karijere probleme na primer sa koncentracijom i govorom.
T

The Minder - je najbolja britanska serija ika

pre 27 dana

Is it a plane, is it a bird, is It a superhero. No, it's super duper Rafa Varane. E, tako De. Jbt- e. Ovaj Muslicki francuz KO daj nadcovijek, igrao je sa potres mozga. Vristao SE na sincic, da ne udara lopticu sa glavom . Pfpf. Udrile su mu parice u glavu, I sad CE soliti I prodavati pamet Tu. Taj da ga pitas, prijatelju crni KO su , Alber Kami, I Jack Keroak I bit majstor, Alen Gonzberg, taj CE postaviti kontra pitanje I to Malo nadmeno I provokantski, gde igraju I jeli su neki modne kriticari. Tipicna sportska budala I seljacina, KO u zivotu osimen bukvar I eventualno neko upatstvo za sastavljanje na IKeA namjestaj I mebel video nije , knjugu mozda je video, Al sigurno Nije procitao. I sad dzubre Tu CE da se palamudi I prokurcuje. Smrad.✍️💋👞👃
V

Voždovac

pre 27 dana

Aj mali saberi se, za koji sat ti počinje školica.
d

d.o.o.

pre 27 dana

uopste nije sramota otici kod psihologa i potraziti pomoc, idi dok nije kasno
И

И

pre 27 dana

Ne verujem da je negde upamćen kao tragičar, jer je ipak odigrao mnogo dobrih utakmica i osvojio sve moguće trofeje. Medjutim najjače mi je ovo da se sad malo primirio i da se više čuva i štedi na utakmicama i kao takav normalno ode u Junajted hahahaha. Eto kako velika pojačanja doživljavaju Juanted, kao MLS ligu. Isto Kazemiro igra rekreativno. U Realu u karijeri nije 3 puta ušao u protivničkih 16, u Junajtedu tamo kampuje, a na sredini duva promaja.
1

1.9 tdi

pre 27 dana

Svaki igrac kojeg je Real pustio u zadnjih 10 godina nije bio ni na pola u odnosu na vreme u Madridu. Mozda Ozil i Di Marija mogu da se izuzmu, ali sve je bilo kratkog daha.
M

Mozzart apsurd

pre 27 dana

Nisam znao da samo štoperi udaraju loptu glavom.
M

Mister M

pre 27 dana

Varan je uzeo 4 Lige sampiona i SP sa Francuskom. Ozbiljan igrac. Nego, procitao sam ovaj intervju jutros u Marci. Ozbiljna tema. Nego, kakav vam je ovo naslov: Muke štopera... Nisu udarci glavom samo problem stopera nego i svih drugih igraca na terenu, posebno napadaca. Neozbiljni ste.