(©Reuters)
(©Reuters)

Raste nervoza u Fulamu zbog Mitrovića: Nije bio dobro u poslednja dva dana

Vreme čitanja: 2min | pon. 10.10.22. | 15:51

Otkriva menadžer Marko Silva

Sa Aleksandrom Mitrovićem i bez njega, Fulam je dva različita tima. Srpski golgeter je taj koji godinama vuče Kolibare na svojim leđima, dva puta ih je uvodio u Premijer ligu, sada je najbolji strelac ekipe i u elitnoj diviziji.

I baš zbog toga Mitrovićeva povreda zgloba, koju je zadobio na utakmici reprezentacije Srbije protiv Švedske, teško pada svima u taboru Fulama. A, još više ih boli posle nemoći i poraza u mečevima sa Njukaslom (1:4) i Vest Hemom (1:3).

Izabrane vesti

Dodatni problem je, kako otkriva menadžer Marko Silva, što se još ne da naslutiti kada će se Mitrogol vratiti na teren, da li će biti spreman za predstojeći duel sa Bornmutom.

„Pratimo njegovo stanje iz dana u dan. Nadali smo se da će danas pre podne biti sa nama na treningu, ali nažalost, u poslednja dva dana nije se osećao dobro. Moramo da nastavimo da pratimo njegovo stanje, da procenimo kada bi mogao da počne da trenira ponovo sa ekipom“, rekao je Silva.

Nije propustio menadžer Fulama ni ovu priliku da okrivi Fudbalski savez Srbije za Mitrovićevu povredu.

„Imali smo sumnje oko toga da li bi trebalo da igra drugu utakmicu za Srbiju. Medicinski timovi su bili u kontaktu i rekli su nam da je u stanju da igra drugi meč. Ovo su teške situacije, ne samo za nas nego za sve klubove, kada želite da zaštite svoje igrače i ovako nešto se dogodi. Posle povrede u prvoj utakmici mislim da nije bila baš najbolja stvar za Aleksandra da igra i drugi meč i to svih 90 minuta“, poručio je Silva.

Naravno, menadžer Fulama ni „a“ ne bi rekao da je obrnuta situacija, da se Mitrović povredio igrajući za Fulam pa da zbog toga ne može da se odazove pozivu reprezentacije...


tagovi

Aleksandar MitrovićFulamfudbalska reprezentacija SrbijeMarko Silva

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara