Printscreen
Printscreen

Rastu tenzije u Nici, navijači udarili na Todiboa: Ako nisi srećan, odlazi iz kluba!

Vreme čitanja: 2min | sub. 09.03.24. | 01:10

Tim sa Azurne obale pretrpeli i četvrti poraz u poslednjih mesec dana...

Početak sezone bio je kao iz snova. Nica, neporažena skoro četiri meseca, krupnim koracima koračala je ka Ligi šampiona, navijači su maštali i o šampionskoj trci sa Pari Sen Žermenom. Maštali, prošlo vreme. U ovom trenutku, čini se, davno prošlo vreme….

Naprasno, ekipa sa Azurne obale zaboravila je da pobeđuje, od poslednjih šest utakmica nije dobila nijednu, a da stvar bude još gora, krizi popularnih Orlova ne nazire se kraj. Štaviše, Monpelje ju je u petak uveče samo produbio slavivši na Alijanc Rivijeri. Poraz u 25. kolu Lige 1, četvrti u poslednjih mesec dana, pristalice kluba nisu najbolje podnele. Do sinoć su im pružali podršku i čuvali leđa, u petak im je prekipelo.

Izabrane vesti

Poprilično tenzično bilo je na Alijanc Rivijeri po završetku uvodnog meča 25. runde. Dok su fudbaleri Nice prilazili ka tribini sa najvatrenijim pristalicama, sa iste su se čuli zvižduci, ali i uvrede, upućene konkretno Žan Kleru Todibou. "Ako nisi srećan, odlazi iz kluba", poručili su navijači putem megafona, prenose francuski mediji, momku koji je protiv Monpeljea postigao autogol, a koji se u prethodnom periodu dovodio u vezu sa Mančester Junajtedom, Čelsijem i Totenhemu. Nije bivši štoper Barselone želeo da sluša uvrede, te je ljutito krenuo ka tribini, ali su ga kapiten Dante i Kefren Tiram zaustavili, da bi, kada su se strasti smirile, otišao da porazgovara sa njima.

"Svi smo bili uzdrmani u svlačionici. Pokušavamo da se vratimo na pravi put, ali razumem njihovu frustraciju. Trudimo se da izađemo iz ovoga kako bismo ostvarili ciljeve koji bi doneli benefit klubu i učinili da navijači sanjaju. Samo sam pokušao da im objasnim da smo svi zajedno u ovome. Umesto da se svađamo u javnosti, očekujemo podršku od njih. Danas nam je ona bila potrebna još više", otkrio je Todibo posle meča.

Nica je posle novog neuspeha ostao na petom mestu sa 40 bodova, ali bi Lans već u subotu mogao da ga preskoči ukoliko savlada Brest kod kuće. Ipak, Todibo uverava da će tim vratiti na nivo iz prvog dela sezone.

"Tokom sezone uve imate manje lepe trenutke. Mi kroz takve prolazimo već duži period. Sve je išlo dobro od početka sezone… Možemo da pričamo o krizi? Da, jer smo izgubili mnogo bodova, ali vratićemo se. Grupa veruje u to. Molimo naše pristalice da i oni veruju u to jer ništa nije gotovo do poslednjeg dana. Stvari će se promeniti", uverava Francuz.



tagovi

NicaŽan Kler Todibo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara