Komentari na vest

Ren oštro o Nemanji Matiću: Neshvatljivo ponašanje, čekamo objašnjenje

Marko Pavlovic

pre 4 meseca

nalupai si se za medalju. nemanja je vrhunski fudbaler koji je sve postigao radom, obilazeci bliznakinje i svaka mu cast na tome. Najveci humanista medju fudbalerima.
Z

Zijani

pre 4 meseca

Sigurno oće u Arabiju,malo se zeznuo sa Renom pa sad glumi ko Šabaz da bi otišao..pa da
C

Canglbangl

pre 4 meseca

Нешто се чудно дешава са Матићем у последње време. И они његови интервјуи где је причао свашта, оптуживао за све и свашта, потцењивао, пљувао (а све то није у маниру оног Немање Матића од раније, финог и мирног момка) говори да се њему дешавају неке чудне ствари. (veliki, 11. januar 2024 16:43) Bravo za komentar. Dosta mi je vise pohvala bez pokrica. Kazu da ima velikih problema sa zenom, da je uhvacen u prevari...Elem, uvek je bio oduran lik. Umisljen, misli da je nesto nevidjeno pametan i principijalan, a ustvari je problematican i odbojan. U reprezentaciji se vise proslavio po instagram pros**avanjima poput "Srbija te izdala Nemanja" nego po igrama. Napustao reprezentaciju kao uvredjena mlada kod Mihe, jer ga ovaj nije stavljao u tim koliko je ovaj smatra. Izdao citav tim pred bitan baraz za Skotsku i proglasio kraj reprezentativne karijere. Po intervjuima pljuje sve i svakog, misli da samo on sve zna kako i sta treba, a ustvari ne zna nista. U njegovom Jedinstvu iz Uba, neki pricaju da je mnogo sumnjivih likova i problema koje prave postenim ljudima tamo. Sto se tice fudbala, vrhunski fudbaler 3 godine u Benfici i 2 u Celsiju, sve ostalo suvi prosek, daleko od bilo kakve posebne klase. Dakle 5 godina vrhunskog fudbala i bezbroj sukoba i incidenata od Mihe, Murinja do sada evo Rena. Nikada mi nije bio simpatican i ne razumem ljude koji ga velicaju. Fudbaleri koji nista lepo reprezentaciji nisu dali i pritom su je izdali kao on, nikada ne mogu biti velicine.
s

samo jedan covek

pre 4 meseca

koje nebuloze
D

Dark side

pre 4 meseca

Ti si druže prešao na tamnu stranu.
E

Eseks

pre 4 meseca

Hocemo matica u zvezdu!!
.

......

pre 4 meseca

Neka hvala. Istrošen,pred penzijom,zaradio pare,nema motiva. Došao bi uzeo lovu (ne malu) u nekom trenutku bi se uhvatio za nogu povreda ovo ono ćao. Što se mene tiče neka hvala.
N

Neka njega tamo

pre 4 meseca

Ne,hvala!
G

Gostza

pre 4 meseca

Sa Maticem se ne desava nista cudno. To je jedan nadobudni zaljubljenik u sebe koji misli da se svet oko njega okrece. Drago mi je da ovaj kompleksas nekada ranije nije prosao u Fk Partizan.
M

Ma da bre to

pre 4 meseca

Ne znam zasto se ljudi uscudjavaju kada se o maticu pise u negativnom kontekstu? Istrazite malo o liku kome je zabranjeno da igra fudbal u srbiji, jer je dobio batine na utakmici protiv maticevog kluba...u kojoj je ucestvovao nemanjin brat. I to je sve zataskano, decko je pokusao da se probije u medije, ali nije uspeo ...ali njegov instagram profil i snimci ne lazu. Decko nema ledja, a ni novca da izgura celu pricu....svaka cast maticu na donacijama, ali nije to odraz velicine coveka.
Б

Брат

pre 4 meseca

Како се зове тај момак? Може ли линк инстаграма? Врло занимљиво.
M

Ma da bre to

pre 4 meseca

https://www.google.com/amp/s/www.kurir.rs/amp/4199154/tuca-fudbalera-na-utakmici-kluba-nemanje-matica A na ig ne znam kako je upisan, istrazi xD sve u svemu cirkus, mogu da sakriju od vecine, ali ima uvek nas budala koji negde naletimo na to hahaha
М

Макаријус

pre 4 meseca

курир је иначе познат као објективан.
C

Canglbangl

pre 4 meseca

Нешто се чудно дешава са Матићем у последње време. И они његови интервјуи где је причао свашта, оптуживао за све и свашта, потцењивао, пљувао (а све то није у маниру оног Немање Матића од раније, финог и мирног момка) говори да се њему дешавају неке чудне ствари. (veliki, 11. januar 2024 16:43) Bravo za komentar. Dosta mi je vise pohvala bez pokrica. Kazu da ima velikih problema sa zenom, da je uhvacen u prevari...Elem, uvek je bio ogavan lik. Umisljen, misli da je nesto nevidjeno pametan i principijalan, a ustvari je problematican i odbojan. U reprezentaciji se vise proslavio po instagram prose**vanjima poput "Srbija te izdala Nemanja" nego po igrama. Napustao reprezentaciju kao uvredjena mlada kod Mihe, jer ga ovaj nije stavljao u tim koliko je ovaj smatra. Izdao citav tim pred bitan baraz za Skotsku i proglasio kraj reprezentativne karijere. Po intervjuima pljuje sve i svakog, misli da samo on sve zna kako i sta treba, a ustvari ne zna nista. U njegovom Jedinstvu iz Uba, neki pricaju da je mnogo sumnjivih likova i problema koje prave postenim ljudima tamo. Sto se tice fudbala, vrhunski fudbaler 3 godine u Benfici i 2 u Celsiju, sve ostalo suvi prosek, daleko od bilo kakve posebne klase. Dakle 5 godina vrhunskog fudbala i bezbroj sukoba i incidenata od Mihe, Murinja do sada evo Rena. Nikada mi nije bio simpatican i ne razumem ljude koji ga velicaju. Fudbaleri koji nista lepo reprezentaciji nisu dali i pritom su je izdali kao on, nikada ne mogu biti velicine.
g

gpstiona

pre 4 meseca

Come to Red Star bro
К

Косингас

pre 4 meseca

Тако је то кад се опанак опапучи. Нешколован, необразован, а пун као брод, па мисли да му је све допуштено. Нека га истресу из гаћа ови из Рена, можда нешто и научи.
.

......

pre 4 meseca

Puno ih društvo takvih..

Marko Pavlovic

pre 4 meseca

puno je drustvo takvih ali matke nije taj. podrska za Nemanju
Z

Zvlat BG

pre 4 meseca

Ma šta znaju ovi galski petlovi! This time next year, Vrelo Sport u Ligi šampiona! Ne daj se Srbine!
P

PedjaPFCCCC

pre 4 meseca

E pa idite vi u Francusku i igraj te Fudbal. Losa Liga sa losim uslovima. Budjavi Ljuti Ren. Odes Brate lepo u Saudisku Arabiju na dve godine zaradis lovu i zivis tebi posle kao Car u Monacu ili Cirihu
J

JWest

pre 4 meseca

I Saudijska Arabija ima ogromne mane sto se tice zivljenja tamo. Ne treba predstavljati tu zemlju kao raj samo zato sto se ima para. Svaka zemlja i liga imaju svoje mane i svako ce izabrati onu cije ce mane manje da mu smetaju. Ako se zezne, jbg, desava se i to u zivotu.
T

Tačka!

pre 4 meseca

Stvarno neshvatljivo i neprofesionalno od strane Matica!

lpool

pre 4 meseca

Meni je smesno to sto Matic prica.. Izgovor za raskid ugovora mora da bude mnogo ozbiljniji od "slagali su me da postoji internacionalna skola za decu", pogotovo u danasnje vreme online, kucnog, privatnog itd skolovanja. Ovi sto ga brane po komentarima su mi jos bolji, porodica jeste najbitnija ali ocigledno da niko nije radio za ozbiljnu internacinalnu kompaniju.
h

hahahaa

pre 4 meseca

pa nije on ti da mu je " cast" raditi u internacionalnoj kompaniji kako ti velis..covek ostvaren fudbaler, slagali su ga za uslove i nece da igra za njih..tebi se mozda ne moze i ja te razumem, al njemu se moze da ih odje.. nisu ispunili uslove koji su smešni i nece da ima posla sa infijancima a i ren je smesan klub
T

Twix

pre 4 meseca

@Hahaha: Sta pricas ti? Ne mogu ni oni tek tako da odsetaju. Zato postoji ugovor. Cuj, skola. Ren je od Liona gde hoce da ide udaljen par sati avionom. Postoje fudbaleri kojima je porodica na drugom kontinentu pa ne prave ove scene. Mucenim latinosima dole otimaju i ubijaju porodice pa cute i igraju. Na kraju krajeva, da je to u pitanju, to se resava u prva dva dana, a ne na pola sezone u prelaznom roku (slucajnost). To sto ste vi umislili da je on neki opozicionar pa je bezgresan, to je drugo.

lpool

pre 4 meseca

@hahah to takvo razmisljanje je generalno najveci problem nase zemlje.. Nema to veze da li je cast ili ne raditi u internacionalnoj kompaniji, pitanje je integriteta svakog pojedinca i postovanja ugovora na koji si se obavezao kada si stavio svoje ima na papir. Ako nije napisano nije obavezno u ocima zakona (nase ili neke druge zemlje) - ako hoces da raskines ugovor, moze ali plati naknadu stete i ostatak ugovora (kao kada raskidas ugovor za telefon). I da, meni je cast da radim u nasoj privatnoj intenacionalnoj kompaniji, ti se potrudi, uci, mozda postanemo kolege ..
D

Dejani

pre 4 meseca

Bas njega briga, ako ga budu nervirali samo će završiti karijeru i tu mu ne mogu ništa..
P

Pelemiš

pre 4 meseca

Ne znam šta se desilo, ali znam da je Matić do sada pokazivao maksimalnu disciplinu u svim klubovima u kojima je igrao.
н

нек их тужи

pre 4 meseca

фудбалском клубу у Стразбуру....