Nemanja Matić (©Starsport)
Nemanja Matić (©Starsport)

Ren oštro o Nemanji Matiću: Neshvatljivo ponašanje, čekamo objašnjenje

Vreme čitanja: 2min | čet. 11.01.24. | 15:33

Porodica Matić u međuvremenu otputovala u London

Ružan razvod Rena i Nemanje Matića. Igrač besan zato što mu je rečeno da u tom gradu postoji internacionalna škola koju bi deca mogla da mu pohađaju. Klub besan zato što je srpski internacionalac samo pokupio stvari iz ormarića i napustio grad.

Kako pišu francuski mediji napustio je i Francusku. Navodno je porodica Matić trenutno u Londonu u kome – opet, prema pisanju francuskih medija – čeka da se Ren i Olimpik dogovore o uslovima njegovog transfera u Lion.

Izabrane vesti

Međutim, pitanje je koliko je Ren spreman za pregovore, jer nije očekivao da će se sa bivšim igračem Benfike, Čelsija i Mančester junajteda rastajati samo pet meseci posle 2.000.000 evra vrednog transfera Matića iz Rome. Zato se Ren javnosti obratio i zvaničnom saopštenjem.

Vezista Rena Nemanja Matić nije se pojavio na poslednjem treningu ekipe za koji je dobio poziv. Takvo ponašanje je u potpunosti neshvatljivo, posebno kada dolazi od iskusnog igrača sa ugovorom do 2025. godine”, decidiran je francuski klub.

O razlozima zbog kojih se Matić naljutio – ni reči.

Klub ističe da je svaki uslov neophodan za normanu integraciju Nemanje Matića i njegovog okruženja ispunjen sa najvećom transparentnošću. Ren se uvek trudio da svojim igračima, strancima posebno, obezbedio najbolje moguće uslove da pokažu svoje najbolje na terenu. Ren sada čeka da čuje fudbalerovo objašnjenje i odlučan je da povuče sve neohopdne mere kako bi zaštitio svoje interese”.

Foot Merkato dodaje da su u klubu šokirani ovakvim Matićevim ponašanjem i da nemaju nameru da ga puste u Lion.


tagovi

Zimski prelazni rok 2024Nemanja Matić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara