" "
" "

REZZIME DANA (petak): Uhvatiš kvotu 2,60, a padneš na 1,62...

Vreme čitanja: 4min | pet. 21.07.17. | 22:50

Pogledajte ko vam je 21. jula doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

Izabrane vesti

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO:

VOJVODINA - ČUKARIČKI (tip 1, kvota 2,60) - rezultat 1:0

Publika je želela Džozefa Ovusua, strateg Vojvodine Nenad Vanić ga je uveo u igru u drugom poluvremenu, a ovaj mu se odužio - golom! U 93. minutu! Za publiku. Za Vošu. Za vas. Nismo imali prilike da gledamo preterano lepršav fudbal na Karađorđu (mada je malo onih koji su tako nešto očekivali), ali je konačan ishod jedino merilo. I on vam i te kako ide u prilog...

DINAMO ZAGREB - CIBALIJA (tip 1, kvota 1,10) - rezultat 4:0

Hrvatski vicešampion je čitav posao odradio u prvom poluvremenu kada je Cibaliji spakovao tri gola! Dinamo Zagreb je sa jasnom namerom krenuo u takmičarsku 2017/2018 - da vrati titulu na Maksimir. I za sada mu dobro ide. Dve utakmice i šest bodova nagoveštavaju da bi mogao da bude veliki poštovalac fikseva. Mislite o tome...

ORHUS - HOBRO (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 2:0

Poraz na startu šampionata nije previše poremetio fudbalere Orhusa, pošto su već u sledećem kolu udarili recku u kolonu pobeda. Miran tok duela nagovestio je Dankan već u drugom minutu kada se najbolje snašao u šesnaestercu gostiju i zatresao mrežu. Da sve prođe bez trunke uzbuđenja pobrinuo se Bundu u 88. minutu prelepim golom sa ivice šesnaesterca.

TEMIŠVAR - FCSB (tip 2, kvota 1,85) - rezultat 0:1

Ako se po jutru dan poznaje, ovo bi mogla da bude dobra sezona za FCSB. Najtrofejniji rumunski klub slavio je u gostima protiv Temišvara sa 1:0 u drugom kolu tamošnjeg šampionata i sačuvao maksimalan učinak. Strelac jedinog pogotka na meču bio je Harlem Gnoere u 63. minutu i to nakon dodavanja Konstantina Budedskua, prošlogodišnje velike želje Crvene zvezde.

KSAMAKS - ARAU (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 2:1

Ksamaks je ispoštovao ulogu favorita, obradovao navijače i doneo novac svima koji su mu ukazali poverenje. Domaćin je u prvih sat vremena bio daleko kvalitetniji rival, do 51. minuta je stekao dva gola viška, ali se sa tri boda kockao od 67. minuta kada je Arau smanjio zaostatak. Srećom, nije ih prokockao...

MINHEN 1860 - BURGHAUZEN (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 3:1

Minhen 1860 je krenuo od nule i za sada mu dobro ide! Vi ga inteligentno "hvatate" na svakom koraku, mada je posrnuli gigant u drugom kolu četvrtog ranga nemačkog fudbala do tri boda došao tek u drugom poluvremenu nakon što je na odmor otišao sa golom deficita. Ipak, stvari su u nastavku došle na svoje mesto i bez većih problema je zaokružena jedinica.

VISLA - LKS NIČIJEĆA (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 1:0

Visla je ponovo jaka! Istini za volju, nije ona od pre desetak godina, ali je dovoljno kvalitetna da joj protivnici poput Termalice ne mogu ništa. Tantalove muke je, međutim, sastav iz Krakova preživeo kako bi došao do pobede, pošto je gostujuća mreža prvi put "osetila loptu" u 90. minutu kada je Brlek iskoristio jednu od mnogobrojnih kontri.

PRECRTANO:

RID - VINER NOJŠTAT (tip 1, kvota 1,62) - rezultat 0:1

Nedostatak sreće je jedini logičan odgovor na pitanje "kako Rid nije slavio?". Svi, apsolutno svi statistički parametri bili su na strani domaćina, ali znamo da je statistika kao bikini - otkriva sve, a ne pokazuje ništa. Tako je Nojštat od ukupno tri šuta u okvir gola jedan iskoristio i pocepao veliki broj tiketa na kojima se našao kec na Rid.

CSKA - LOKOMOTIVA (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 1:3

Neće se Zoran Tošić rado sećati oproštaja od navijača CSKA. Gradski rival je bio produktivniji i manje-više svaki treći ozbiljniji napad pretvarao je u gol. Za razliku od Armije koja je samo jednu od mnogobrojnih prilika završila pogotkom... Moraće CSKA mnogo bolje u nastavku Premijer lige, ukoliko želi do titule.

KARLSRUE - OSANBRIK (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 2:2

Ne pobeđuje uvek kvalitetniji! Na primeru Karlsruea ste dobro poznatu teoriju naučili i možda ćete već od sutra pokušati da pronađete parove koji su zreli za "X". Osanbrik je hrabro otvorio meč i sa dva pogotka zaledio domaće fudbalere koji su se na poluvremen u otreznili i rešili da krenu na sve ili ništa. Uspeli su da zatresu mrežu rivala dva puta, osvojili su bod, ali za vas je to slaba uteha...

(FOTO: Action Images)


tagovi

sportsko klađenjerezzime danakladioničarski dan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara