REZZIME DANA (sreda): Dobro ste gađali 1. maja

Vreme čitanja: 3min | sre. 01.05.24. | 23:03

Pogledajte ko vam je 30. aprila doneo novac, a ko prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

ŠTURM - RAPID (tip 1, kvota 1,95) , rezultat 2:1

Velika pobeda Šturma u Kupu Austrije, dovoljno da se klub iz Linca pribliđi osvajanju duple krune. Imala je ekipa iz Beča vođstvo na poluvremenu, ali je Šturm nastavak odigrao u prepoznatljivom stilu. Na kraju preokret, i to zaslužen.

RIGAS - AUDA RIGA (tip 1, kvota 1,50), rezultat 2:1

Bilo je problema u Letoniji. Međutim, Rigas je opravdao ulogu favorita. Morao je da krene iz minusa, pošto su domaći poveli u 10. minutu. Brzo izjednačenje nagoveštavalo je da će Rigas pometlati Audu. Nije bilo tako. Tek u 85. minutu vaše tikete je spasao Markijev.

DINAMO KIJEV - VERES (tip 1, kvota 1,17), rezultat 3:0

Pokušava velikan iz Kijeva da dođe do prvog mesta i titule u finišu. I dalje Šahtjor ima četiri boda prednosti, ali Dinamo iz Kijeva pobeđuje prilično rutinski. Kao danas protiv slabašnog Veresa. Bilo je samo problema do 40. minuta, kada je domaćin načeo gosta.

ISMAIL – AL AHLI (tip 2, kvota 1.50), rezultat 1:2

Nije baš bilo lako, ali je bilo slatko. Al Ahli iz Kaira je solidno počeo, furiozno nastavio, ali slabo završio meč na gostovanju Ismailu. Međutim, vođstvo od 2:0 bilo je dovoljno da se poguraju vaši tiketi.

AL NASR – AL KALEJ (tip 1, kvota 1,25), rezultat 3:1

Sigurna igra jednog od najjačih timova Saudijske Arabije. Kelaj nije mogao da se nada nikakvom berićetu, jer su za igru bili rasploženi Ronaldo i Mane. Upravo su oni dali tri gola do 57. minuta i završili posao.

KRUSADERS – KARIK (tip 1, kvota 1,60), rezultat 3:1

Sigurna pobeda favorita. Praktično sve je rešeno u prvom poluvremenu kada je Krusaders poveo sa velikih 2:0. Pre odlaska na odmor Karik je uspeo da smanji rezultat. Ali to je bilo sve. Pogodak Lekija u 54. minutu je stavio tačku na još jedan pogođen fiks.

GLENTORAN – KOLERAJN (tip 1, kvota 1,70), rezultat 0:3

Kakav užas od utakmice u Irskoj. Glentoran je bio izraziti favorit, Kolerajn se muči od početka sezone. Ali je danas odigrao utakmicu života. Već u prvom poluvremenu gosti su došli do velikih 2:0. Nije bilo izgleda da vam i ovde dođe fiks.

DORTMUND – PSŽ (tip 2, kvota 2,50), rezultat 1:0

Moćni Pariz udario u zid! Borusija iz Dortmunda ima pravo da sanja novo finale Lige šampiona, prvo posle 11 godina, a treće u klupskoj istoriji, i sve to pošto je uspela da postigne zlata vredan gol u prvom polufinalnom meču protiv PSŽ-a, a da svoju mrežu, na iznenađenje mnogih, sačuva - 1:0! Otpisana je praktično bila posle poraza u Madridu u prvom četvrtfinalnom okršaju protiv Atletiko Madrida. Još manje šanse davane su joj u sudaru sa Pari Sen Žermenom, međutim Borusija nastavlja da u vrlo čudnoj sezoni, gde joj je zbog lošeg plasmana u Bundesligi do večeras visio novi plasman u Ligu šampiona, čini čuda.

PRECRTANO

MALME - JURGORDEN (tip 1, kvota 1,68), rezultat 1:1

Bije Malme sve u prvenstvu Švedske, povremeno se šali sa rivfalima. Ali je u Kupu Švedske morao težim putem da dođe do uspeha. Jurgorden se pokazao kao ozbiljan rival, uspeo da se podigne posle gola Malmea i izjednači rezultat. Međutim, šampion Švedske je bio fokusiraniji na penal ruletu. To vama ništa ne znači.

ŽALGIRIS - BANGA G. (tip 1, kvota 1,28), rezultat 2:2

Kakav kiks u Litvaniji. Prosto je neverovatno šta je danas uradio Želgiris. Imao je lider prvenstva Litvanije dva gola prednosti, protiv objektivno slabijeg rivala. I onda stao. Dovoljno da Banga u finišu, sa dva gola u poslednjih deset minuta, napravi prvorazrednu senzaciju.


tagovi

sportsko klađenjerezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara