""
""

REZZIME DANA (subota): Bavarci, šta bi?

Vreme čitanja: 3min | sub. 22.07.17. | 22:40

Pogledajte ko vam je 22. jula doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

Izabrane vesti

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO:

KRASNODAR - TOSNO (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 2:0

Krasnodar je i dalje maksimalan. Novajlija iz Sankt Peterburga nije imao ni promil šanse u Krasnodaru, gde mu je domaćin bez problema spakovao dva komada i već posle sat i kusur vam omogućio da lagodno ispratite ostatak susreta.

ASTANA - TOBOL (tip 1, kvota 1,37) - rezultat 2:0

Astana je u prošlosti umela da "ispali", odnosno odigra nerešeno protiv Tobola, ali je ovoga puta više nego jednostavno došla do pobede. Nezadrživ šraf u mašineriji kazahstanskog prvaka za goste je bio Patrik Tvumasi koji je postigao oba gola i zasluženo poneo epitet igrača utakmice.

MALME - JENČEPING (tip 1, kvota 1,38) - rezultat 2:0

"Oprao" se Malme koliko-toliko od šokantnog ispadanja iz kvalifikacija za Ligu šampiona od Vardara. Mada je tokom većeg dela meča ispaljivao ćorke, četa sa Svedbank Arene je uspela da zatrese mrežu Jenčepinga dva puta i na taj način nastavi (za sada) uspešan pohod ka odbrani titule u Švedskoj.

PARTIZAN - MAČVA (tip 1, kvota 1,17) - rezultat 6:1

Partizan je odigrao šampionski! Bez trunke znoja, crno-beli su demontirali Mačvu i napravili dobru uvertiru pred prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Četiri gola za 35 minuta u prvom poluvremenu... Ostatak utakmice bio je čista formalnost.

VOLFZBURGER - SALCBURG (tip 2, kvota 1,55) - rezultat 0:2

Mat u tri poteza primorao je Volfzburger da se "otvori", a kako je u poslednjih desetak minuta krenuo u totalnu ofanzivu prostora za još jednu loptu u mreži bilo je mnogo više. To Salcburg nije propustio, pa je iz kontre u 90. minutu golom Minamina stavio tačku na odlično izdanje.

ANDERLEHT - VAREGEM (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 2:1

Probudio se Anderleht na vreme i 13. put u istoriji podigao trofej namenjen osvajaču Superkupa. Zulte Varegem je tokom prvog poluvremena bio bolji, ali se belgijski šampion trgao u nastavku i golvima Hanija i Trebela preokrenuo rezultat.

PRECRTANO:

LEGIJA - KORONA (tip 1, kvota 1,28) - rezultat 1:1

Čekali ste na vođstvo Legije dosta dugo, isto je stiglo u 79. minutu, a kada se činilo da će kec uz dosta problema biti zaokružen usledio je šok u Varšavi. Kosakjevič je sjajno reagovao na ubačaj saigrača i lobovao protivničkog čuvara mreže, postavivši konačnih 1:1.

ZENIT - RUBIN (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 1:3

Prodao je CSKA, prodao je Spartak, ali Zenit se čuva za sada! Čuva ga Sebastijan Drijus, momak rođen 1996. godine i drugo najskuplje pojačanje ove sezone. Dokazao je Argentinac da nije izvikani klinac, već ozbiljna uzdanica Gaspromovog mezimčeta, pošto je sa dva pogotka, od čega je jedan stigao u drugom minutu sudijske nadoknade doneo tri boda domaćinu. I hvala mu na tome...

RAPID - MATERZBURG (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 2:2

Zenit je bio "zreo" za precrtavanje, ali je na mišiće završio u gornjem delu gubrike. Međutim, jedan od fikseva dana otišao je u kontru, uprkos tome što je više od sat vremena držao konce u svojim rukama - sa igračem manje! Rapid je prodao, a "zasluge" za tako nešto idu na čast Žoelintonu koji je ostavio saigrače na cedilu već u 23. minutu, nakon što je zaradio isključenje. Osim dva precizno upućena hica, domaći nisu uspeli do kraja da izdrže nalete rivala sa desetoricom.

BAJERN - MILAN (tip 1, kvota 1,38) - rezultat 0:4

Ni oni zagriženi Rosoneri nisu mogli da se nadaju pozitivnom ishodu protiv jednog od najdominantnijih klubova na svetu. Milan je uništio Bajern na prijateljskom duelu u Kini i sa četiri gola svojim navijačima nagovestio bolje dane. A vama skrenuo pažnju da bi mogao da bude česti poštovalac fikseva u sezoni pred nama.

(FOTO: Action Images)


tagovi

sportsko klađenjerezzime danakladioničarski danbet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara